Világmárkák a CCC polcain – Bemutatjuk az Urban Legends kollekciót (x)

Az ősz közeledtével a cipősgardróbodban a szandálok és papucsok helyét felváltják a kényelmes sportcipők. Szomorkodásra azonban semmi ok, a trendi megjelenésről idén ősszel sem kell lemondanod, hiszen a CCC segítségével igazán egyedivé és változatossá alakíthatod a cipőgyűjteményed.

Ősszel bátran alakíthatod sportossá a kedvenc szettjeidet. Egy stílusos sneaker segítségével villám gyorsan sikkessé varázsolhatod a megjelenésed. Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Sprandi és Champion. Csak néhány márka, melyeket megtalálsz a CCC üzletek polcain. Válogass a márkáink között, és garantált lesz a siker, nézd csak!

A Sprandi új kollekciója megidézi az ikonikus 90-es évek felejthetelen hangulatát. Neked milyen emlékek jutnak eszedbe? A divatot és a történelmet ötvözve a Sprandi egy igazán különleges kollekcióval áll elő. Teszteld a stílusos darabokat és alkoss új szetteket, melyeket sok-sok év múlva is jóérzéssel húzol elő a szekrényedből.

Az Adidas egyik leghíresebb szlogenje a következő: „Semmi sem lehetetlen”. A szlogen a végtelen lehetőségekre és a sport iránti szenvedélyre utal, továbbá az akaratra, amely segít leküzdenünk saját fizikai és szellemi korlátainkat. A CCC-ben elérhetők olyan modellek, melyek profi és amatőr sportolók számára készülnek, valamint minden olyan vásárlónak, aki a kényelemre és divatos stílusra vágyik.

A New Balance márka cipőire jellemző a nagyfokú kényelem és a tökéletesen illeszkedés viselőjük lábához és igényeihez. Érdekes színekben és változatos fazonokban érheted el CCC-ben. A környezetbarát bőrből készült New Balance cipők légáteresztők és megfelelő hőkomfortot biztosítanak, ezért kiválóan megfelelnek gyalogláshoz vagy akár a nagy bevásárlásokhoz is.

A Champion sportcipők segítségével te is igazi bajnokká válhatsz a dolgos hétköznapokban vagy akár a kosárlabda pályán is. Egy Champion cipő beszerzése kétségkívül remek döntés.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik márkához húz a szíved? Látogass el CCC üzleteinkbe vagy a webshop oldalunkra, fedezd fel a széles választékot és bizonyosodj meg róla, hogy számodra melyek a tökéletes sportcipők!

Bővebben: www.CCC.eu/hu