Reese Witherspoon örömében körbetáncolta konyháját az első iskolanapon

A 21 éves Ava, a 17 éves Deacon és 8 éves Tennessee hosszú idő után végre visszaülhetett az iskolapadba, édesanyjuk pedig nem is lehetne boldogabb.

Reese nem titkolta legújabb videójában, mennyire örül az iskolakezdésnek, és annak, hogy néhány óráig csak ő birtokolhatja a házat. Az USA-ban is hosszú hónapokig kizárólag online oktatás zajlott, így nem véletlen a szülői boldogság, hiszen a gyerekeken kívül a szülőket is legalább annyira megviselte a négy fal közötti tanulás. A gyakorlott szülők pedig nagyon is tudják, milyen felemelő pár óra csend otthon, amit a színésznő nemcsak a jól megszokott reggeli kávéjával ünnepelt, de egy hatalmas tortával is meglepte magát.

A híres gyerekek

A két nagyobb gyerek, Ava és Deacon Ryan Phillipe színésztől született, akivel Reese az 1999-es Kegyetlen játékok (Cruel Intentions) című film forgatásán ismerkedett meg. Legkisebb fiának, Tennessee-nek Jim Toth az édesapja, akivel 11 éve alkotnak egy párt.

Jim nem csak arról híres, hogy elrabolta Reese szívét,

hanem arról is, hogy tehetségkutató ügynökségének, a Creative Artists Agency-nek köszönhetően olyan sztárok váltak ismertté, mint például Scarlett Johansson, Rachel Bilson vagy Matthew McConaughey, akivel azóta is jó barátok.

A 21 éves Ava harmadéves a kaliforniai UC Berkeley Egyetemen, amit idén szigorú egészségügyi és biztonsági óvintézkedések mellett nyitottak meg. Ava testvérei pedig még középiskolába, illetve általános iskolába járnak.

Witherspoon tavaly ilyenkor nagyon más fotókat posztolt a közösségi oldalára. Például az egyiken a legkisebb csemete,

Tenessee látható, amint épp fejjel lefelé lóg különböző helyszíneken.

„Remekül megy az itthoni iskola” – írta Witherspoon a képekhez.

Nagy szeretetben élnek

Két hónappal ezelőtt a színésznő elárulta az Interview magazinnak, hogy mély, bizalmi kapcsolatot ápol a gyerekeivel, amitől mindig elérzékenyül. „Sírnom kell, ha arra gondolok, mennyire erős kapcsolatom van a felnőtt gyerekeimmel. Korábban még csak álmodni sem mertem erről, megtisztelő, hogy ők a gyerekeim.

Szóval nagyon, nagyon hálás vagyok, hogy ezek a kis emberek az életemben vannak.

Felnőtt emberek. Két felnőtt gyermekem van, őrület! – tette hozzá a Morning Show-ban. És ha megnézzük a színésznő bejegyzésit, interjúit, láthatjuk, hogy valóban így is érez, hiszen mindig, mindenhol azt hangoztatja, három gyerekkel lett teljes a boldogsága, még ha most nagyon is örül az iskolakezdésnek. Mondjuk az is biztos, hogy milliónyi anyuka érzi most ugyanezt, a kommentek legalábbis egyértelműen ezt bizonyítják, és a rajongók nem győzik dicsérni Reese őszinte humorát.

A színésznő egyébként nemcsak gyerekeivel kapcsolatban őszinte: nemrég a mentális problémák tabusítása ellen próbált meg tenni, amikor arról vallott, hogy A vadon című film forgatása előtt milyen súlyos pánikrohamai voltak. 

Kiemelt kép: Getty Images