Új tanév, új kollekció a C&A-tól (X)

Vagány, stílusos és fenntartható kollekcióval készült a C&A az iskolakezdésre.

Vége a nyári szünetnek, és hamarosan kezdődik az iskola, ami azt jelenti, hogy ideje megtervezni gyermekeink szettjeit az első iskolai napokra. A lurkók a több hónapos melegítőnadrágos online tanulás után szeretnének újra menő darabokba bújni. A C&A új Back to School kollekciója tökéletes társ ehhez! Ezekkel a cucokkal garantált lesz a legmenőbb megjelenések, amelyek garantáltan minden iskolaudvaron beszédtémák lesznek.

Mindemellett a C&A Back to School kollekciója környezettudatos is, a cég egyik legfontosabb alappillére, a fenntarthatóság is szerepet kap!

A kisfiú beszerzői csapat megalkotta az új Eco Warrior kollekciót. Ezzel a kollekcióval a gyerekeknek szánt darabok követik a trendeket, miszerint a gyermekek kezében a jövő, akik tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek hozzá kell járulnia a bolygó megmentéséhez.

Mindezt a C&A egy korszerű menő dizájnkoncepcióba ötvözte, pozitív üzenetekkel és a tudatosságra való neveléssel.

A kollekció tervezőinek célja volt, hogy az iskolakezdési kollekcióba beillesszék a barna színt – az új divatszínt! Ez biztosítja, hogy naprakészen nézzünk ki, fantasztikusan mutat vásárlóink egyik kedvencével, a meleg árnyalatú sárga színeinkkel és remekül mutat farmerrel is.

A C&A Back to School kollekciója 2021.08.26-ától elérhető a C&A magyarországi áruházaiban és online: www.c-a.com

Nézd meg a galériát a képre kattintva!

Galéria | 9 kép

Új tanév, új kollekció a C&A-tól (X)

Új tanév, új kollekció a C&A-tól (X)

Fotó megosztása: