A Nők Lapja 2021/34. számának horoszkópja.

Kos

Házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy kisebb csetepaté alakul ki. A környezetében is lehet olyan személy, aki miatt pillanatok alatt felszökik a vérnyomása. A munkában jó eredményt érhet el, megeshet, hogy valakiért sokat tehet, ami nem esik nehezére. Jó tett helyébe jót várhat. Pénzügyeinek alakulásával is elégedett lehet, mert valószínűleg több lesz a bevétele, mint a kiadása.

Bika

Nagyobb figyelemre lenne szükség, mert megeshet, hogy hibát követ el, vagy olyat tesz, amivel magára haragíthat valakit. Előfordulhat, hogy más helyett kell fáradnia, vagy duplán dolgozni. A párkapcsolatokban most mindent meg tudnak beszélni, talán még a tabunak számító témákat is. Ha ön szülő, gyermekére is hatást gyakorolhat, aki miatt lehet, hogy mélyebben kellene most a zsebébe nyúlnia.

Ikrek

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Talán még a szakítás gondolata is felmerülhet önben. Rokonnak segíthet, ingatlanvételt, -eladást, -kiadást, -bérlést most bonyolítson. Kopogtathat az ajtaján a múlt: régi dologgal kell ismét foglalkozni. Zavaros helyzet alakulhat ki, és az is lehet, hogy valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Rák

A megérzései talán sohasem voltak annyira erősek, mint most. Ezért hallgatnia kellene arra, amit az ösztöne súg, mert így kerülheti el a nagyobb bajokat. Rokon pillanatok alatt felidegesítheti, ráadásul valami elromolhat. Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán áll, mindent meg tud beszélni, amit fontosnak tart. A párkapcsolatokban olyasmi történhet, amely elmélyíti a viszonyukat.

Oroszlán

Figyelmének középpontjában a pénz állhat, amely úgy vonzódik önhöz, mint a vas a mágneshez. De hajlamos a figyelmetlenségre, ezért a könyvelése kiadási oldala mozgásba lendülhet. Megeshet, hogy valaki megpróbálja önt félrevezetni, viszont olyan váratlan lehetőséget sodorhat az útjába az élet, amely miatt örömében fülig ér a szája. A történtek hatására rózsaszínben látja a világot.

Szűz

Rendkívüli energiával rendelkezhet ezen a héten, nincs ön előtt lehetetlen. Annyira jól tudja képviselni a saját érdekeit, hogy tán még homokot is el tudná adni a sivatagban. Pénzére viszont jobban kellene vigyázni, mert könnyelműsége miatt veszteséget könyvelhet el. A szerelmi kapcsolatokban nagyon is a kedvére való változás következhet be, kollégával viszont kiáshatja a csatabárdot.

Mérleg

Olyan dolog juthat a fülébe, ami előtt meglepetten áll, hirtelen azt sem tudja, hogy ébren van-e, vagy álmodik Ha van titka, és nem szeretné, hogy az napvilágra kerüljön, akkor vigyázzon rá, mert minden esély megvan arra, hogy kiderüljön. Ha egészségügyi problémája van, közel a gyógyulás. Ha titkos szerelmi viszonyt folytat, akkor ennek hatására feldobott hangulatba kerülhet.

Skorpió

A kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak, mint ezen a héten, és ennek köszönhetően elérheti azt, amit tervbe vett. Ugyanakkor lesz olyan, aki nem mond igazat, vagy az ő hibája miatt tarthatja ön a hátát. Most érdemes szerződést kötni, fontosabb megbeszéléseket folytatni. A szerelemben megeshet, hogy ön nem úgy érez, ahogyan a kedvese. Vagy bizonyos események miatt csalódottnak érezheti magát.

Nyilas

Még az a csoda is megtörténhet, hogy anyagilag is értékelik a munkáját. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Előfordulhat, hogy olyan lehetőséget sodor az útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. De az is lehet, hogy valakinek a viselkedése lesz kellemes meglepetés. Más viszont, akiről ezt nem gondolta volna, csalódást okozhat.

Bak

Az is lehet, hogy váratlanul szerelemre lobban a szíve, vagy a meglévő kapcsolatokban következhet be olyan változás, amely miatt örömében fülig ér a szája. Ha ön szülő, gyermekének viselkedése meglepetésként érheti. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Felettesének ne mondjon ellent akkor sem, ha tudja, hogy önnek van igaza. Pénzére jobban vigyázzon, mert kár érheti. 

Vízöntő

Elszámolhatja magát, és olyan dologra adhat ki, amire nincs szüksége, vagy olcsóbban is megszerezhetné. Egészségségi probléma kialakulására nagy esély van, illetve most érdemes szűrővizsgálaton, vagy oltáson túlesni. Kölcsönügylet bonyolítására is kiváló ez az időszak. Megeshet, hogy belebonyolódik egy se vele, se nélküle kapcsolatba. Ha már benne van, fontos megbeszélésre kerülhet sor.

Halak

Lehet, hogy a szíve csordultig van szerelemmel, szeretettel. Talán annyira nagy lehet önök között az összhang, hogy kitalálja párjának még a gondolatát is. Váratlan találkozás vagy nem várt helyzet kialakulása miatt boldognak érezheti magát. A környezetében most vannak olyanok, akikkel nagyon jól megértik egymást. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen, ez a hét balesetet hozhat.