4 csodahely, ahonnan nem akarnak hazamenni a gyerekek (X)

Gyermekes szülőként néha csak álmodni tudunk a nyugodt nyaralásról, hiszen pihenésünk minden percét maguknak követelik csemetéink. Anya, gyere velem játszani! Apa, miért nem bújócskázol velem? Mikor kaphatok egy fagyit? És a gyermeki sóhaj, ami mindent visz nyaraláskor – Úgy unatkozom… Mit is tehet ilyen tapasztalatok után a kedves szülő? Legközelebb olyan helyet választ, ahol elő sem fordulhat, hogy a gyerek nem talál barátokat és játszótársakat, hogy nincs kedve semmihez és unatkozik. Ahol van tér a közös játékhoz és maradnak órák a rég várt énidőre is.

Milyenek is a csodahelyek, ahol az egész család apraja-nagyja nagyszerűen szórakozik és pihen? Azok, amiket körbeleng egy csipetnyi varázslat. Ahol életnagyságú sárkányok sétálnak a kertben, ahol mosolygós animátorok gondoskodnak a napi játékról, ahol sárkányos meseolvasással és vidám tánccal zárul a nap. A benti és kinti medencékben totyoghat a pici, vízágyúval lövöldözhet a tini és sodródhat a kamasz. Mindeközben anya és apa szunyókál a pihenőágyon, masszázst foglal és kozmetikába megy. Szaunázik, élményfürdőzik és relaxál. Fülig érő szájjal kérdezgeti és hallgatja gyermeke lelkes élménybeszámolóját a délelőtti kézműveskedésről és a délutáni kincskeresésről. Nincs gondja az étkezéssel, a kicsikre oly jellemző folyamatos nassolással sem, mert ezeken a csodahelyeken mindenre és mindenkire gondolnak. Reggeltől estig folyamatos a korlátlan étel-ital kínálat, itt egy lángos, ott egy palacsinta, uzsonnára pedig érkezik a hot dog vagy a hamburger, jó adag fagyival kísérve.

Hol is vannak ezek a csodahelyek, ahol boldog gyerekek és pihenő szülők töltik önfeledten a családi pihenőnapokat? Bükfürdőn, Hévízen és Balatonfüreden. Itt élnek ugyanis a Bubbles Club sárkányai, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo, egy köréjük álmodott és életre hívott mesevilágban. A Felhőhegyi Balázs író által elképzelt mese nemcsak mesekönyvekben látott napvilágot, de valósággá is válik a Danubius Hotel Bük, a Danubius Hotel Marina, a Danubius Hotel Annabella és az Ensana Thermal Aqua Hotel falai között.

Galéria | 4 kép

4 csodahely, ahonnan nem akarnak hazamenni a gyerekek (X)

4 csodahely, ahonnan nem akarnak hazamenni a gyerekek (X)

Fotó megosztása:

Mi is a legjobb ezeken a csodahelyeken? Hogy vissza lehet térni, akár évente többször is. A balatonfüredi szállodák októberig várják a családokat, a bükfürdői és hévízi házakban egész évben zajlanak a sárkánykalandok. A nagy sárkányok hol itt, hol ott bukkannak fel, és az unalom kizárt. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig vannak kipróbálásra váró, új élmények. A Danubius Hotel Bük idén kamasz élménymedencét avatott sodrófolyosóval és vízi kosárlabda palánkkal, trendi e-rollereket kínál a település felfedezésére, készségfejlesztő és ügyességi játékgépekkel köti le a kihívásokra éhes fiatalokat. A balatonfüredi Marina családi élménymedencéje mindent visz a strand mellett, ám nincs hiány Montessori fejlesztő játékokban sem a kicsikre szabott kényelmes játszószobában. Izgalmas játékgépek kerültek a balatoni házakba is, és igazán jó szolgálatot tesznek hűvösebb balatoni időjárás esetén. Hévízen a környék újdonságai buzdítanak újabb és újabb kirándulásokra, kihagyhatatlan élmény a lombkorona kilátó és a tó körüli Véderőben létesített tanösvény. És milyen jól esik egy kiadós séta után az all inclusive Ensana Thermal Aqua gazdag büféasztala, gyógyvizes, élmény- és gyermekmedencéje!

Kedves szülők, a sárkányos csodahelyek Rátok várnak! Augusztus utolsó hétvégéjén a Nyárzáró Bubbles hétvége program kavalkádja igazán méltó megkoronázása az idei vakációnak. Október első hétvégéjén mesés-zenés rendezvényeket ajánlanak a sárkányos hotelek, hogy senki ne maradjon Bubbles Club sárkánykalandok nélkül az október végi őszi szünetig, amikor ismét minden a játékról, a meséről, a családokról szól a Bubbles szállodákban.

Vessétek bele magatokat újra a sárkánykalandokba Bükön, Balatonfüreden és Hévízen!

További információk: danubiushotels.hu/bubbles