A Nők Lapja 2021/33. számának horoszkópja.

Kos

Több olyan dolog történhet, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Párkapcsolata megszilárdulhat, az ismeretségei között akadhat olyan, amelyiknek nagy hasznát veheti. Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Kollégával nagyon jól kijöhet, és egy váratlan lehetőségre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Ha ön szülő, gyermekénél könnyebben elérheti, amit szeretne.

Bika

Egy esemény miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. Megeshet, hogy amire már egy ideje várakozott, vágyakozott, azt teljesíti a sors. Ha ön szülő, gyermekével tökéletes lehet az összhang önök között. A munkában, megélhetésben is kedvére való felállás alakulhat ki. Nem kedvez az idő viszont ingatlanügylet intézésének, rokonnal is kiáshatják a csatabárdot.

Ikrek

Ha még nem szerelmes, Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Régi kapcsolatokban is újra fellángolhat a szerelem. Ha a párkapcsolata bonyolultnak nevezhető, most olyan változás következhet be, amitől minden egyszerűbbé és örömtelibbé válik. Pompás az idő költözködésre, ingatlanügylet intézésére, olyan esemény is történhet, amely pozitív hatással lehet a jövőjére.

Rák

Megtapasztalhatja a karma törvényének működését. Ne kívánjon rosszat annak, aki ártott önnek, mert a gondviselés megteszi a magáét. Ha egészségi problémával küszködik, most a gyógyulás útjára léphet. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát, vagy egyszerűen pénzkidobás. Egy ismeretségnek nagy hasznát veheti.

Oroszlán

Párkapcsolatában olyan esemény történhet, amely miatt örömében fülig érhet a szája, viszonyuk megszilárdulhat. Ha eddig nem volt minden fenékig tejföl, olyan beszélgetésre kerülhet sor, amelynek hatására ez megváltozhat. Olyan változás is bekövetkezhet, amely jó hatással lehet az anyagi ügyeire, a megélhetésére.

Szűz

A szemétből aranyat varázsolhat. A pénz úgy vonzódhat most önhöz, mint vas a mágneshez. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Olyasmi is történhet, amitől pompás színben látja a jövőjét, és emiatt optimista hangulat lehet önre jellemző. Ha akár önnek, akár szeretettének egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphetnek. Ha állást kíván változtatni, kezdjen el tenni is érte.

Mérleg

Olyan események következhetnek be, amelyek hatására nehéz lesz becsületesnek, tisztességesnek maradnia. Álljon ellen a kísértésnek, különben a sors később benyújthatja a számlát, és fájdalmas lesz kifizetni. Szerelmi kapcsolatában történhet valami, ami megszilárdíthatja a viszonyukat. Ha ön vállalkozó, nem lesz oka panaszra.

Skorpió

Párkapcsolatában társa meglepő ötlettel állhat elő. Bonyolult, energiát rabló ügyben hirtelen nagyon is a kedvére való változás következhet be. Valaki felbukkanhat a múltjából, de az is lehet, hogy ami korábban nem ment, abban most jó eredményt ér el. Ha rokonokkal tölti ideje egy részét, a békesség kedvéért önnek kellene engednie.

Nyilas

Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, emiatt idegessé válhat. Ám ön meg tudja nyugtatni, sőt, az is lehet, hogy képes befolyásolni, így könnyebben elérheti nála azt, amit szeretne. Olyan esemény történhet önnel, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheti magát. Érdemes állást változtatnia, mert pompás lehetőséget csíphet meg. Külfölddel kapcsolatos ügyekben sikeres lehet.

Bak

Váratlan esemény boldoggá teheti. A sors „megkínálhatja” egy lehetőséggel, de inkább titokban kellene tartania, mert különben még egy igazán jó barát is iriggyé válhat. Különösen igaz ez a pénzügyeiben, a megélhetésében történő pozitív változásokra. A szerelem is úgy érkezhet az életébe, mint a hegyekből alázúduló kövek. A szabályokat tartsa be, mert bírságveszélyes a hét.

Vízöntő

Annyira szerencsés lehet, hogy a sült galamb is berepülhet a szájába. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket intéznie. Ha párkapcsolatban él, megeshet, hogy társa anyagi helyzete is pompásan alakul. Lehet, hogy ön most elfogadóbb, ezért következhet be pozitív változás az életükben. Ha tanulmányokat folytat, vagy tervezi, ebben is kedvező fordulatra számíthat.

Halak

Párkapcsolatában mindent meg tudnak beszélni. Különösen, ha alkalmazkodik élete párjához, ami most könnyen mehet. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, különösen örömteli hír is a fülébe juthat. A munkában nem alakul minden a kedve szerint, különösen kolléga miatt jöhet létre nehezen elfogadható helyzet. Közben nagyon jó lehetőséget is útjába sodorhat az élet.