A CCC cégcsoporthoz tartozó üzlet ruhákat, cipőket, kiegészítőket, kozmetikumokat, játékokat és lakberendezési cikkeket, valamint konyha felszerelési tárgyakat kínál rendkívül kedvező árakon.

PROMÓCIÓ

Új kisekereskedelmi üzletlánc nyitott meg Budapesten off-price kategóriában, aminek lényege, hogy a vásárlók ismert márkák termékeiket tudják megvásárolni jelentősen kedvezményes áron. A HalfPrice a CCC Csoporthoz tartozik, ami Lengyelország után nálunk nyitotta meg kapuit, a következő lépcső pedig Csehország és Ausztria meghódítása lesz.

A vásárlók cipőket, táskákat, ruházati termékeket, kozmetikumokat és lakberendezési termékeket is találnak a kínálatban (kép: HalfPrice)

„A nemzetközi expanzió az egyik legfontosabb üzleti célunk. Örülök, hogy a HalfPrice most már elérhető a budapesti vásárlók számára is. Az üzletlánc elnyerte a lengyelek szívét és meggyőződésem, hogy a magyarok esetében is így lesz, hiszen mától ismert márkák széles választéka áll rendelkezésükre vonzó árakon” – nyilatkozta Adam Holewa, a HalfPrice igazgatótanácsának elnöke.

A HalfPrice egy új márka, amely május elején debütált Lengyelországban. A koncepció elindulása után 3 hónappal már 21 üzletet nyitott a CCC Csoport az országban, amelyekbe több mint 2 millió ember látogatott el. Augusztusban Ausztriában, szeptemberben Csehországban is megnyitjuk üzleteinket az ottani vásárlóközönség előtt. Ez év decemberének végére közel 60 HalfPrice üzlet válik elérhetővé szerte Európában.

Az első magyarországi üzlet Budapest központjában, a Vörösmarty téren nyílt meg  augusztus 12-én.

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink az adott város legrangosabb helyein jelenjenek meg. Így válik a HalfPrice márka népszerűvé és ismertté a budapesti lakosok és turisták számára a Vörösmarty téren. Meggyőződésem, hogy az üzletünk kínálata és designja sok látogatót fog ide vonzani és hamarosan felkerül a város bevásárló térképén a fontos látnivalók sorába” – mondta Joanna Czyżewska, a HalfPrice értékesítési alelnöke.

A megnyitóünnepségen Opitz Barbi énekesnő is fellépett (kép: HalfPrice)

A CCC Csoport kilenc éve működik Magyarországon. „Tökéletesen ismerjük a magyar vásárlók igényeit és ízlését, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a HalfPrice kínálatában mindenki talál magának valamit. Az új üzlet közel 2.800 m2-es területén jól ismert márkák széles választékát kínáljuk nagyon vonzó áron. Meg vagyok győződve arról, hogy portfóliónk még a legigényesebb akcióvadászok ízlését is kielégíti” – mondta Malwina Winter, a HalfPrice beszerzési alelnöke

A CCC S.A. Közép-Európa legnagyobb cipőkiskereskedelmi vállalata, és egyike a legnagyobb európai cipőgyártóknak. 29 országban van jelen. Magyarországon 2021 óta működik, és 77 CCC üzletet nyitott meg eddig. A magyar vásárlók ezen felül a CCC csoporthoz tartozó – ccc.eu, ecipo.hu, Modivo és DeeZee – e-kereskedelmi platformokon is vásárolhatnak.

Forrás: HalfPrice Kiemelt kép: pexels.com

PROMÓCIÓ