Az énekesnő és a meglepetést rejtő trendi bútordarab (x)

Édesanyaként nap mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk, valamint a háztartás és a munkánk is teljes értékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk önmagunkról: a nőről, aki nélkül nem lennénk képesek egyik szerepünkben sem helytállni.

Nemcsak anyaként, de nőként is szükségünk van napi szinten némi “énidőre”, amikor ki tudunk kapcsolni, testileg – lelkileg felfrissülni, feltöltődni. Ehhez sok választási lehetőségünk van: jóga, zenehallgatás, egy kellemes gyertyafényes lazító fürdő, de az üzletekben is számtalan terméket találunk, amelyek hatékonyan tudják ellazítani testünket és lelkünket. Nem mindegy azonban, hogy amire pénzt adnunk ki, az esztétikailag, funkcióban és minőségben mit tud nyújtani. Marge-zsal, azaz Mészáros Zsuzsannával, a népszerű énekesnővel beszélgettünk erről a fontos kérdésről.

– Három gyermeket nevelsz, hogyan hangolod össze a hétköznapokat, az anyaságot és a munkádat?
– Nagyon szerencsés vagyok, hogy csodálatos hat fős mozaik családom van. Sokat fejlődtem emberileg általuk és ez jótékony hatással van a munkámra is. Minden nap újabb kihívásokat rejt magában, azonban az életem minden területén voltak időszakok, amikor nem tudtam száz százalékban az a kiegyensúlyozott, sugárzó anyuka lenni, mint ahogy a Dal című műsorban szerepeltem. Akkor még csak az ötlet volt meg, hogy milyen jó volna valami csodamasina, ami hozzásegít ahhoz, hogy újra feltöltődhessek. Mivel a fellépéseim a lábaimat nagyon igénybe veszik, tudtam, hogy nekik van a legnagyobb szükségük a gondoskodásra, hogy szó szerint talpon tudjak maradni. A masszázst amúgy is imádom, jöhet belőle bármennyi, így adott volt, hogy valami láb- vagy talpmasszírozóra lesz szükségem.

– Egyből megvolt a kiszemelt készülék, vagy sok keresgélés előzte meg, mire kiválasztottad a megfelelő modellt?
– Én nagyon igényes vagyok a környezetemre, fontos nekem, akárcsak a zenémben, hogy körülöttem is stílusban minden passzoljon egymáshoz. Nem hiába én öltöztetem a zenekar többi tagját is. Mivel nagyon kritikus alkat vagyok, nagy gondban voltam, mert ezek az otthoni masszírozó készülékek egyre-másra úgy néztek ki, mintha valami rendelőbe illő high-tech eszközök lennének. Aztán egy nap egy barátnőm, aki máig odavan a FLABéLOS alakformálójáért, felhívta a figyelmem a Mediwel termékeire. Azonnal rátaláltam a széles választékban arra, amire mindig is vágytam.

– Az OTO szingapúri cég legnépszerűbb modelljéről, az Adore Seat láb- és talpmasszírozóra esett a választásod. Miben más szerinted ez a gép, hiszen oly sok hasonlót találni a piacon?
– Nemcsak egy elbűvölően trendi bútordarab, ami három színben is elérhető, de a tradicionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombinálva teljesen felfrissíti és energetizálja az egész testemet. Pontosan ez volt, amire vágytam, hiszen ha nem használom éppen, akkor abszolút belesimul a nappalimba, mint ülőbútor és lábtartó, ami ráadásul fűthető is. De ha felnyitom, akkor kezdődik a csoda: a vibrációs masszázs nem csak a talpakat, hanem az alsó végtagokat is átmozgatja, aktiválja, egészen a csípőig, ezt pedig csak kevés más készülék tudja. 15 perc naponta és a zsibbadt, fáradt lábaim új erőre kapnak, emellett pedig kikapcsol és jótékony hatással pihentet is.

– Mi az, ami a legjobban tetszik neked az OTO Adore Seat masszírozóban?
– Komplexebb pihentető élményt ad a rezgő mozgás. A folyamatos vibrálás számomra nyugtató hatású, mert ezt az ingert könnyen összeköti az agyam azzal, hogy “na, most ki lehet kapcsolni, vége a munkának, jöhet a pihenés”. A Mediwel bemutatóteremben azt javasolták, kezdjek a leggyengédebb fokozattal, és amikor már hozzászoktam az érzéshez, akkor emeljem a tétet! Megtudtam azt is, hogy a készüléket távol-keleti orvos-biológusok és talpreflexológusok bevonásával fejlesztették ki, és amikor kipróbáltam a bemutatóteremben, az első percben eldöntöttem, hogy ez nekem kell. Pár percet ment csak a gép, de a végén éreztem, hogy rugalmasabb, hajlékonyabb és mozgékonyabb lett az egész lábam. Mint megtudtam, a talpmasszázs ráadásul a mentális egészségre is jótékony hatást gyakorol. Azóta is szinte napi használatban van nálunk, szinte már családtag!