Kapaszkodó a legkisebbeknek a Nők Lapja új számának megvásárlásával!

E heti lapszámunk megvásárlásával most ti is hozzájárulhattok a Nők Lapja és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtéséhez. Részletek és tartalmi ízelítő a cikkben!

A galériára kattintva ízelítőt kaptok a magazin tartalmából!

Galéria | 13 kép

Kapaszkodó a legkisebbeknek a Nők Lapja új számának megvásárlásával!

Kapaszkodó a legkisebbeknek a Nők Lapja új számának megvásárlásával!

Fotó megosztása:

A Nők Lapja és az Ökumenikus Segélyszervezet közös akciója

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a legkisebbeknek!

A járvány hosszú hónapjai nemcsak számunkra, de a gyermekek számára is tele voltak lemondásokkal, veszteségekkel, ők mégis hősiesen viselték a megpróbáltatásokat. Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja keretében országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segíti rendszeresen fejlesztő foglalkozásokkal, átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. Erre a kapaszkodóra a járvány miatt nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen a pandémia hónapjai alatt sok gyermek esetében tovább nőttek a hátrányok, sok család került még nehezebb helyzetbe.

A Nők Lapja a Te is hős vagy! kampány keretében most azért fog össze olvasóival, hogy az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen minél több gyermeknek tudjunk kapaszkodót nyújtani a járvány alatt tovább halmozódó lemaradások ledolgozásához. A Te is hős vagy! kampány küldetése, hogy felhívjuk a figyelmet a nagyvilág számára sokszor láthatatlan helyzetekre.

Kérjük, segíts te is!

Online adományozás: segelyszervezet.hu/noklapja
Adomány-számlaszám: 11705008-20464565 (közleménybe írja be: Nők Lapja és az e-mail-címét)
További információ és csekkigénylés: +36 1 205 3955 (munkaidőben)
Az adománygyűjtés 2021. december 31-ig tart.

Támogasd egy gyermek felzárkózását fél éven keresztül. Akár havi 1000 forint is hatalmas segítséget jelent! A rendszeres adományozást indítók három hónapos nőklapja.hu online előfizetést is kapnak.

Szeretnénk, ha minél több olvasónk bekapcsolódna a segélyakciónkba, ezért időről időre bemutatjuk a programban részt vevőket, a célokat és az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját annak érdekében, hogy meggyőzzünk titeket is, érdemes adni! A Nők Lapja kiadója is pénzadománnyal tevékeny részt vállal a segítésben.

Ha előfizetnél a nyomtatott magazinra, kattints az mc.hu oldalra, vagy fizess elő a nőklapja.hu-ra és olvasd online a Nők Lapja tartalmait! Pontos részletek az mc.hu/noklapjahu oldalon. Kövess minket Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!