A Nők Lapja 2021/32. számának horoszkópja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ha anyagiakról van szó, furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy veszteség éri, miközben olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított. A munkahelyén a dolgok a kedve szerint alakulhatnak. Ha most kíván új állás után nézni vagy a munkájával kapcsolatosan egyebet változtatni, lépjen a tettek mezejére. Párkapcsolatában társa makacssága okozhat nehézséget.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Olyan esemény történhet, amely miatt úgy érzi, táncot járnak az idegein. Előfordulhat, hogy a sok stressz miatt nehezebben jön álom a szemére. Szerelmi kapcsolatában a szenvedély, az egymásra találás és a féltékenység érzései váltogatják egymást. Pénzügyei pompásan alakulhatnak. Ha ön vállalkozó, olyan bevétele is lehet, amely meglepetésként éri. Ha elégedetlen a díjazásával, most adjon ennek hangot.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Bármit is hall, kezelje fenntartással, talán az sem igaz, amit kérdeznek. Különösen azzal legyen óvatos, amiről ön is úgy gondolja, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Felbukkanhat valaki a múltból, vagy régi ügyek juthatnak az eszébe, amitől kedélyállapota hullámzóvá válhat. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése miatt nehezebben jöhetnek ki egymással. Ha teheti, most intézzen ingatlanügyet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érzi magát. De az is lehet, hogy egy korábban meghozott döntés miatt elégedetlen most. Ám ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán áll, és ennek köszönhetően elérheti mindazt, amit szeretne. Van olyan ismerőse, aki miatt kinyílhat a bicska a zsebében, és olyan is, akivel tökéletes lesz az összhang.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ha még van munkája, össze kell szednie magát, és azt tenni, amit a felettese mond. Akkor is, ha nem ért vele egyet. Főnöke most feszültebb, nem toleráns. Megeshet, hogy az életében olyan változások történnek, amelyek miatt szorongóbbá válik. De jól tudja képviselni az érdekeit, különösen, ha pénzről van szó. Ha bármivel elégedetlen, annak most adjon hangot.

Bak (december 22. – január 20.)

Külfölddel kapcsolatos ügyeknek nem kedvez ez az időszak. Ha mégis most utazna, vigyen magával több pénzt, és kössön biztosítást. A munkában, megélhetésben a dolgok a kedve szerint alakulhatnak, még az is lehet, hogy a felettese az ön tenyeréből eszik. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat, így elkerülheti az anyagilag nehéz helyzeteket. Valaki a környezetében úgy hazudhat, mint a vízfolyás.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ön lehet a szilárd bástya, akire mások támaszkodnak. Alkalmazza a gyakorlatban a vonzás törvényét: ami sokszor megfordul a fejében, az meg is valósulhat! Ha most nyaral, kapcsolódjon ki, ne gondoljon a munkájára, mert különben nem tudja feltölteni energiaraktárait. Házassága, párkapcsolata akkor működhet jól, ha elmondja a másiknak, mennyire szereti őt, mennyire fontos önnek a kapcsolatuk.

Halak (február 20. – március 20.)

Ha párkapcsolatban él, társa olyan ingerültté válhat, hogy a veszekedés akkor is elkerülhetetlen, ha ön megpróbál alkalmazkodni. Előfordulhat, hogy szerelmes lesz, és emiatt néhány centivel a föld felett lebeghet. Jó tanácsokat kaphat egy barátjától, akinek beszél az érzéseiről. Egy kollégája megnehezítheti az életét.

Kos (március 21. – április 20.)

Még azokban a házasságokban, együttélésekben is, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejfel, olyan változás következhet be, amely jó hatással lesz a biztonságérzetére. Eljött a bocsánatkérés ideje is. Egyik munkatársával nehezen ért szót. Kicsinyességgel és rosszindulattal is találkozhat. Ha ön szülő, gyermeke miatt mázsás kő nehezedhet a szívére.

Bika (április 21. – május 21.)

Egy nehézség miatt szorongóvá válhat, ám ha alkalmazkodik a kialakult helyzethez, könnyebbnek fogja érezni az életét. Ha ön szülő, próbáljon a régi közmondás szerint cselekedni, miszerint okos enged… Rendkívüli energia jellemezheti önt, ezért olyasmit is megtehet, amihez eddig sem erőt, sem kedvet nem érzett, és ami pozitív irányban befolyásolja a jövőjét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Előfordulhat, hogy nagyot csalódik, mert kiderül, félreismert valakit, és hatalmába kerítheti a kiábrándultság érzése. Lényeges, hogy világosan kommunikáljon, mert így talán elkerüli a nagyobb bajokat. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, a rokonaival szemben is elfogadóbbnak kellene lennie, mert az ön viselkedésén múlik a nyugalom.

Rák (június 22. – július 22.)

Olyan esemény történhet, amitől döbbenetében az álla is leesik. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amit nem kellene. Több stressz érheti, mint általában, ezért szüksége van lazításra, hogy bírja az iramot. A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet az összhang önök között. Akivel most ismerkedik meg, azzal össze is kötheti majd az életét.