A Kia és a fenntartható mobilitás (x)

A dél-koreai autómárka 2021-ben szemléletet váltott. Olyan tér megalkotását tűzte ki célul modelljeiben, amely a mozgás, vagyis az utazás közben inspirálja az emberek kreativitását. A Kia célja, hogy eredeti, ötletes és izgalmas elektromos autókat alkosson, emellett személyre szabható mobilitási szolgáltatásokkal igazodjon a vásárlók elvárásaihoz.

Kia – Elektromos

Októberben érkezik az új elektromos Kia EV6! Magyarországon rekordidőnek nevezhető 24 óra alatt betelt az első 50 darab gyártóhely-regisztráció! Az ügyfelek még csak képen láthatták az autót, és az ára sem volt ismert a foglalás időpontjában.* A Kia EV6 a valaha volt legjobb elektromos vezetési élményt kínálja. Ez a lenyűgöző teljesítmény a www.kia.com/hu/modellek/ev6/reveal oldalra kattintva fedezhető fel.
A Kia tervei szerint 2027-ig hét új, tisztán elektromos hajtású modellel bővíti a kínálatát.

Kia – Támogatás

2020-ban 25. születésnapja alkalmából a Kia 25 beteg gyermek kívánságát teljesítette a Csodalámpa Alapítvány segítségével, így megvalósítva az álmukat.

A Kia 2021 elején márkaidentitást váltott. A Kia új arculata és szlogenje a márka átalakulásának első jele. A márka új piacok és működési területek felé nyit. Célja, hogy innovatív mobilitási termékek és szolgáltatások bevezetésével egyszerűbbé és kényelmesebbé tegye az ügyfelei mindennapjait. A Kia új szlogenje, a ‘Movement that inspires’ (magyarul: „A mozdulat megihlet”) is a márka új céljait tükrözi.

Kia – Tudtad?

  • Az e-Niro lett 2020-ban hazánkban a piacvezető, tisztán elektromos modell.1
  • A legnépszerűbb Ceed és Sportage modellek európai gyárakban készülnek.
  • A Kia 7 év gyártói garanciát vállal minden forgalmazott modelljére.2
  • A márkakereskedésekben már 9-féle környezetbarát Kia modell elérhető.
1A Datahouse Kft. Új forghely Szgk 100%E országos riport HU alapján.
2Jelen hirdetésben feltüntetett adatok a www.kia.com/hu/szerviz/7-ev-garancia és a www.kia.com/hu/jogi-nyilatkozat oldalakon foglaltakkal együttesen érvényesek.
Minden jog fenntartva. © Kia Hungary Kft.
*Figyelem! A nyitóképen bemutatott modell előgyártott, a tényleges gyártási modell eltérhet az itt látottaktól.