Te is szeretted a Holidayt? Akkor Reese Witherspoon új filmjét is várni fogod!

Az alapfelállás hasonló, mint a klasszikus karácsonyi filmé. Kérdés, hogy meg tudja-e ismételni a Holiday sikerét.

A karácsonyi filmek toplistáján évek óta előkelő helyezett a Holiday, amiben Kate Winslet és Cameron Diaz házat cserélnek az ünnepekre, és közben mindenféle romantikus kalandokat élnek át, miközben önmagukról is sokat tanulnak. Ennek a 2006-os romantikus vígjátéknak az alapállást ismétli meg Ashton Kutcher és Reese Witherspoon készülő közös filmje, a Your Place or Mine (Nálad vagy nálam?) címre keresztelt Netflixes produkció is. Az első hírek szerint a történet két barátnőről szól, akik az Egyesült Államok ellentétes partján élnek, és egy hétre otthont cserélnek egymással, ami az egész életüket megváltoztatja.

Hogy mégsem egy elcsépelt tucatfilm lesz, arra a forgatókönyvíró – akinek ez egyben a rendezői debütálása is –, Aline Brosh McKenna neve a garancia, akinek tollából olyan filmek születtek, mint Az ördög Pradát visel és a 27 idegen igen.

A film produceri feladatait többek között Reese Witherspoon produkciós cége, a Hello Sunshine fogja végezni, amivel a színésznő-üzletasszony olyan műsorokat készített korábban, mint az HBO Hatalmas kis hazugságok című nagysikerű sorozata.

A bemutató valószínűleg még odébb van, de már most nagyon várjuk.

Addig is egy jó hír a The Morning Show c. sorozat (főbb szerepekben Jennifer Aniston, Reese Witherspoon) kedvelőinek: a második évad szeptember 17-én debütál az Apple TV-n.

Forrás: Deadline, Vulture

Kiemelt képek: Getty Images