Az biztos, hogy az egykori amerikai elnök, Obama 60. születésnapi partiját kihagyja, de azt még mindig nem tudni, hogy családjával fújja el a gyertyákat vagy partit rendez luxusotthonukban.

A rajongók nagy többsége egyértelműen úgy véli, Meghanék biztosan nem mozdulnak ki otthonukból, hiszen Harryvel együtt még mindig szülői szabadságukat töltik, miután júniusban megszületett második gyerekük, Lilibet. Azt gondolják, inkább csendesen ünnepelnek a két hónapos csecsemővel és kétéves kisfiúkkal, Archie-val kaliforniai otthonukban. Korábban olyan pletykák is megjelentek a sajtóban, amelyben arra utaltak, hogy Harry egy különleges programmal lepi meg, hiszen Montecito-i házuk közelében számos izgalmas kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésükre. Igaz, már maga a ház is elég pazar!

A 18 000 négyzetméteres otthonukat 14, 65 millió dollárért vásárolták meg, amelyben 9 hálószoba és 16 fürdőszoba található.

Úgy hírlik, ezen a hatalmas területen kialakítottak többek között egy könyvtárat, biliárdszobát, házimozit, edzőtermet, borospincét és egy masszázsszobát is. Kényelmükről komornyikok és bejárónők gondoskodnak. A The Sun arról írt, hogy mégiscsak lesz szülinapi buli, amire 65 vendég kapott meghívást, és Oprah Winfrey kedvenc partifelelősét, Colin Cowie-t bízták meg a szervezéssel. Sőt, olyan hírességek kaptak megívást, mint Jennifer Aniston és Tom Cruise.

Így ünnepelt az elmúlt években

A buli hírét eddig senki nem erősítette meg hivatalosan, ezért is gondolják a rajongók, hogy Meghan, aki egyébként sem híve nagy buliknak, inkább családjával ünnepel. Nézzük csak elmúlt éveket! 36. születésnapján Harry elvitte (akkor még nem voltak házasok) Botswanába, ahol az Elephants Without Borders (Elefántok határok nélkül) jótékonysági szervezettel dolgoztak. A szervezet legfőbb célja, hogy az emberek harmóniában éljenek a természettel és az élővilággal, amely nem csak Károly hercegnek, de Harrynek is szívügye. Markle 37. születésnapján – először királyi családtagként – Harryvel együtt részt vett barátjuk, Charlie van Straubenzee és Daisy Jenks esküvőjén. Egy évvel később, a 38. születésnapja alkalmából – ez volt az első születésnapja anyaként – a házaspár az Egyesült Királyságban, Windsor-i otthonukban, a Frogmore Cottage-ban töltötte a napot, ahol répatortával ünnepeltek. Néhány nappal később viszont a család vakációra repült Ibizára, de előtte még Harry átadta kedves üzenetét a feleségének:

„Nagyon boldog születésnapot kívánok a csodálatos feleségemnek, köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban.”

Tavaly Meghan szintén csendesen, otthonában ünnepelte a 39. születésnapját – a járvány közepette –, azt követően, hogy Harryvel kiléptek a királyi családból.

40×40: csodás szülinapi kívánság

Különböző pletykák szerint Meghan nem csak azért nem veri nagydobra születésnapját, mert csendesen szeret ünnepelni, hanem, mert nagyon rosszul viseli a kerek évfordulót. Ennek viszont teljesen ellentmond az a cselekedete, amelyet alapítványuk, az Archewell honlapján tett közzé.

Meghan felhívást indított azzal a céllal, hogy segítse azokat a nőket, akik a koronavírus miatt elvesztették munkájukat.

A 40×40 elnevezésű kezdeményezést Melissa McCarthy színésznővel karöltve hozta nyilvánosságra egy könnyed beszélgetés közepette. Meghan úgy véli, ha mindnyájan csupán 40 percet szánnak a rászorulók mentorálására, hamarabb visszatérne a nők önbizalma, könnyebben térnének vissza a munkaerőpiacra, ami nem csak a gazdaságra gyakorolna pozitív hatást, hanem az egész világra. Annyi biztos, hogy ez nagyon szép kezdeményezés Meghantól, és reméljük, a lehető legnagyobb boldogságban tölti születésnapját.

Forrás: Page Six, New York Post, Archewell, Kiemelt kép: Getty Images