A Nők Lapja 2021/31. számának horoszkópja.

Kos

Ha ön szülő, gyermeke miatt olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására az idegei megfeszülnek. Megeshet, hogy nem teheti azt, amit szeretne, és régi probléma kerül ismét terítékre. Az a csoda is megtörténhet, hogy megbecsülik a munkáját. Új pénzkereseti forrásra bukkanhat. Kollégával jól kijöhet, valakinek az elismerő szavai jól fognak esni önnek.

Bika

Szerelmi kapcsolata azért működhet jól, mert ön mindent megtesz azért, hogy harmóniában éljenek. Ha képes az érzéseit szavakba önteni, kedvese erre úgy reagál, ahogyan azt ön elvárja. Ha szeretné megtartani a munkáját, akkor dicsérnie kellene a felettesét, és történjen bármi, ne tegyen rá bíráló megjegyzést. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésével várjon még egy kicsit.

Ikrek

Felettesével konfliktusba keveredhet. De az is megtörténhet, hogy nem lát tisztán, ezért olyan dologba is belemegy, ami miatt később már a falba verné a fejét. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, közlekedés során is elképesztő helyzet jöhet létre. Viszont most kellene lépnie, ha ingatlanról vagy rokonokról van szó, mert életének ezen a területein sikeres lehet.

Rák

Lehetséges, hogy betegség vonja ki önt átmenetileg a forgalomból. Most nem szabad sajnálnia a pénzt egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra. Nem ajánlott kölcsönügyletbe bonyolódnia. Ha párkapcsolatban él, társa olyan nehéz helyzetbe kerülhet, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Az ismeretségeinek köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet, és valaki felbukkanhat a múltjából.

Oroszlán

Ha pénzről van szó, most a helyzet magaslatán állhat. Az életnek ezen a területén nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, és talán olyan bevételre is szert tehet, amire nem számított. Ám nem lesz könnyű beismernie, hogy valamiben hibázott, és ennek megfelelően olyan döntést kell hoznia, amely talán nehezére esik. De ha tovább akar lépni, kénytelen lesz valakinek vagy valaminek búcsút inteni.

Szűz

Tény és való, hogy a pénz most úgy vonzódik önhöz, mint vas a mágneshez, és ezt a környezete is észreveszi. Ám a tágabb ismeretségi körében többségben vannak azok, akik nem kedvelik önt, akik rosszat akarhatnak. A munkahelyén is nehéz helyzet jöhet létre, érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon. A párkapcsolatában azonban a szenvedély lángja magasra csaphat.

Mérleg

Ha van gyermeke, aggódhat miatta. Csemetéje most nem tud alkalmazkodni, ezért a fontosabb dolgok megbeszélését hagyja inkább a következő hétre, amikor elfogadóbb lehet. Váratlanul alakulhat ki betegség. Valakinek a rosszindulata megdöbbenti. Olyan dolog is a tudomására juthat, amelytől később előnyös helyzetbe kerülhet.

Skorpió

A munkahelyén olyan nehéz helyzet jöhet létre, amikor el kell gondolkodnia az állásváltoztatáson. Ha nem lép, fennállhat a lehetősége annak, hogy ez a szituáció meg is betegíti. Az ismeretségeinek sokat köszönhet, még az is lehet, hogy valaki titokban tolja az ön szekerét. Azokban a párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, társa olyan dologra ragadtathatja magát, amivel ön nem ért egyet.

Nyilas

Külfölddel kapcsolatos ügyek esetén egyik nehéz és bosszantó helyzetet követheti a másik, hirtelen nem is tudja, mit és hogyan kellene tennie. Közlekedés során is idegtépő szituáció alakulhat ki, legyen hát óvatos! Viszont a felettesét képes befolyásolni, és egy hirtelen adódó lehetőségre gondolkodás nélkül igent kellene mondania.

Bak

Megeshet, hogy véget ér életének egy fejezete. De előfordulhat, hogy olyan helyzet jön létre, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ha párkapcsolatban él, nemcsak az ön, hanem élete párjának anyagi ügyei miatt is nehezebben jöhet álom a szemükre. Ezért szigorúan csak és kizárólag arra adjon ki, amire nagyon muszáj. Nagy esély van arra is, hogy váratlanul lángra lobbanjon a szíve…

Vízöntő

Házasságában, párkapcsolatában feszült helyzet alakulhat ki. Ha ön nem képes változni, elfogadóbban viselkedni, akkor megeshet, hogy élete párja annyira nehéznek érzi önnel az életet, hogy a szakítás lehetőségét fontolgatja. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha betegséggel küszködik, vagy orvosi beavatkozás előtt áll, a héten a gyógyulás útjára léphet.

Halak

Kedvese talán képes lesz szavakba önteni az érzéseit, ami örömmel tölti el önt. Felkerülhet a szemére a romantika rózsaszínű szemüvege, és ön úszhat a boldogságban. A munkahelyén áldatlan állapotok uralkodhatnak. Lehet, hogy egy kolléga az ön idegein táncol, vagy nehéz felfogású személlyel hozza össze a sors. Őrizze meg türelmét, ne bosszankodjon! Valakinek a gonoszsága megdöbbentheti.