A Nők Lapja 2021/30. számának horoszkópja.

Kos

Figyelme fókuszában jó lenne, ha a pénz állna, mert a gondviselés támogatását élvezheti, ha anyagiakról van szó. Talán olyan lehetőséget kínál a sors, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. Ugyanakkor a környezetében vannak olyanok, akik úgy hazudhatnak, mintha könyvből olvasnák. Ha ön szülő, gyermekével nehezebb a kommunikáció, a szerelemben is bonyolult helyzet jöhet létre.

Bika

Az is lehet, hogy hirtelen olyan esemény történik, amely miatt örömében fülig ér a szája. Megeshet, hogy olyan dolog jut a fülébe, amely felcsillantja a reményt, hogy még a nagy nehézségeknek is búcsút inthet. Ámor nyila is eltalálhatja. Családtagokkal nehezebben érthet szót, és ami el tud romlani, az esetleg el is fog. Megeshet, hogy valami úgy viszi a pénzt, hogy ön csak kapkodja a fejét.

Ikrek

Lehet, hogy olyan váratlan helyzet következik be, amely miatt más színben látja a világot, és benne a saját helyét. Nagyon fontos a világos és egyértelmű kommunikáció, mert az életnek ezen a területén jöhet létre nehéz helyzet. Ha a feletteséről van szó, akkor jó lenne, ha őt tömjénezné, mert így érheti el azt, amit szeretne. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen sokkal óvatosabb, mint máskor.

Rák

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a környeztében irigy és rosszindulatú emberek bukkannak fel, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állhat. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert veszteséget könyvelhet el. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, olyan lehetőséget is útjába sodorhat az élet, amitől boldognak érzi magát.

Oroszlán

A párkapcsolatokban a társa viselkedése miatt jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. Ha békére vágyik, akkor most önnek kellene engedékenyebbnek lennie, és a társát inkább támogatni. Könyvelésének bevétel és kiadás oldala egyforma mozgást mutathat. Olyan váratlan dolog is bekövetkezhet, ami miatt örömében a föld felett lebeghet.

Szűz

Olyan helyzet jöhet létre, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. A szerelmi viszonyok egén villámok cikázhatnak. Ha nem akar szakítani, önnek kellene engedékenyebbnek lennie. Ha van titka, és nem szeretné, hogy napvilágra kerüljön, akkor figyelmesebbnek kellene lennie. Egészségére jobban ügyeljen, kollégával szemben tartson tíz lépés távolságot. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Mérleg

Talán vége szakad egy szerelmi kapcsolatnak. Ha ön szülő, gyermekével is nehezebben érthet szót. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy társa kikacsingat a kapcsolatból. De az is lehet, hogy nagyobb összeg üti a markát. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert nincs szükség arra, hogy olyanokkal is összevesszen emiatt, akikkel nagyon nem kellene.

Skorpió

Azért alakulhatnak ki kommunikációs gondok, mert ön olyan helyzetbe kerülhet, amikor képtelen visszafogni magát. A munkahelyén ez végzetes lehet, mert ha nem alkalmazkodik a feletteséhez, akár ki is tehetik a szűrét. Azokban a párkapcsolatokban, ahol gyermeket is nevelnek, a szülőtársával konfliktus alakulhat ki, de van esély a helyzet megbeszélésére. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheti.

Nyilas

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik és megbecsülik a munkáját. Ha most kíván állást változtatni, ezt a lehető legjobbkor teszi. Egy kapcsolatnak talán sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Nagyobb vásárlást is el kellene halasztani, mert később sokkal jobban járhat. Pénzére, értéktárgyaira is jobban vigyázhatna, mert kár érheti.

Bak

Előfordulhat, hogy a szíve váratlanul szerelemre lobban, még akkor is, ha ön nem tartozik a szinglik táborához, és ez bonyolulttá teheti majd az életét. Ha ön szülő, gyermeke miatt hol aggodalmaskodhat, hol a boldogság járhatja át minden porcikáját. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert megeshet, hogy a saját hibájából veszteséget könyvel el. Ne politizáljon!

Vízöntő

Azért nem egyszerű önnel most az élet, mert talán körömszakadtáig ragaszkodik az elképzeléseihez. Pedig ha képes lenne alkalmazkodni emberekhez és helyzetekhez, akkor ezzel a saját életét tehetné könnyebbé. Közben olyan váratlan lehetőséget is útjába sodorhat az élet, amelynek hatására örömében fülig ér a szája. A munkahelyén azonban válságos helyzet jöhet létre, ezért érdemes körülnézni az álláspiacon.

Halak

Össze kell szednie magát, és a munkára koncentrálni, mert hibát véthet, és emiatt önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Megeshet, hogy kolléga viselkedése vagy a kialakuló szituáció miatt megfordul a fejében, hogy állást kellene változtatni. Még ne lépjen, mert csöbörből vödörbe kerülhet. A párkapcsolatok azért működhetnek jól, mert társa elfogadóbb, a szeretetét jobban ki tudja mutatni.