A Nők Lapja 2021/29. számának horoszkópja.

Kos

Temérdek energiával rendelkezik, ezért olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez nem volt ereje, nem érzett hozzájuk kedvet. A héten remekül kommunikál, ezért most kellene előadni a terveit, elképzeléseit. Olyan szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy talán el sem meri hinni, mindez önnel esik meg. Közben valakinek a rosszindulata előtt értetlenül állhat, és egy szituáció miatt a sírás kerülgetheti.

Bika

Önről elmondható, hogy nem szokott kötözködni, ám most olyan személy lehet a környezetében, aki miatt ez a tulajdonság lehet önre a jellemző. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát, különben olyat mondhat, vagy olyat tehet, amit később nagyon megbánhat. A szerelmi kapcsolatok jó működéséért önnek kell többet dolgoznia. Ha ön szülő, gyermekére képes hatást gyakorolni, aki azt teheti, amit ön mond.

Ikrek

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Ezért kellene az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket erre a hétre időzíteni, mert könnyedén elérheti, amit akar. Fontos, hogy senkivel se menjen szembe. Ha képes lesz a felettesét dicsérni, akkor sziklaszilárd marad a munkahelye. Egészségi probléma felmerülhet, talán műtéti beavatkozásra is sor kerül.

Rák

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhat. Mindent meg lehet beszélni, és a problémák megoldhatóak lesznek. Pénzügyeinek alakulása miatt idegessé válhat. Talán ugyanazt a munkát kevesebb pénzért végezheti, vagy valaki miatt veszteséget könyvelhet el. Ha párkapcsolatban él, a társát meg tudja győzni arról, amit ön fontosnak tart. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak.

Oroszlán

Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre, az örömre. A sors olyan helyzetbe hozhatja önt, amikor könyvelése bevétel oldala mutat nagyobb mozgást. Érdemes lenne ezt a szerencsés helyzetet titokban tartani, mert olyan irigyekre tehet szert, akik esetleg bánthatják önt ezért. A házasságokban, régi együttélésekben pillanatok alatt parázs vita alakulhat ki. A békülés édes lehet…

Szűz

Figyelme középpontjában a pénz állhat, amelyből több ütheti a markát, mint ahogyan korábban tervezte. De az is lehet, hogy olyan beszélgetést folytat, amely a közeli jövőre, az egzisztenciájára, az anyagi helyzetére lehet majd hatással. A házasságokban, régi együttéléseken varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön válófélben van, akkor a társa viselkedése előtt döbbenten állhat.

Mérleg

Most érdemes állást változtatni, mert szerencsés helyzetbe kerülhet. Kedvez az idő felettessel történő kommunikációnak, könnyedén elérheti nála mindazt, amit akar. Előfordulhat, hogy a titkok játszanak fontosabb szerepet az életében. Még az is lehet, hogy olyasvalaki viselkedik rosszindulatúan, irigyen, akiről ezt nem gondolta volna. Ha ingatlanügyet intéz, acélozza meg az idegeit.

Skorpió

Legfontosabb feladat a higgadt kommunikáció. Ugyanis a sors többször teremthet olyan helyzetet, amikor olyan dolgokat mondhat, amelyekkel önmaga alatt vághatja a fát. Különösen igaz ez, ha a felettesével beszél, akit idegesíthet az ön mondandója, talán még a stílusa is. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermekével legyen engedékenyebb, így lesz pompás a kapcsolatuk.

Nyilas

Ha most nyaral, kapcsolja ki a telefonját, mert egy perc nyugta sem lesz. Ha dolgozik, olyan szerencsés helyzetbe kerülhet, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, a rokonaival is jól kijöhet. Ha mesteremberekkel van dolga, akkor olyan szituáció állhat elő, amely teljesen kiboríthatja. Pénzügyei jól alakulhatnak.

Bak

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki főként az ön viselkedése miatt. Hajlamossá válhat a birtokló magatartásra. Ha képes alkalmazkodni, és nem a partnerére erőszakolni az akaratát, akkor a dolgok olyan kerékvágásban folytatódhatnának, amely mindkettőjüket boldoggá tehetné. Megeshet, hogy valaki miatt kinyílik a bicska a zsebében. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak.

Vízöntő

Kollégával mindent meg tud beszélni, az idejét is úgy képes beosztani, hogy elvégezheti mindazt, amit tervezett. Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a tudását, a munkáját. Most érdemes állást vagy hivatást változtatni, mert anyagilag, hosszabb távon nagyon jól járhat. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat. Egészségére jobban ügyeljen, mert betegség ledöntheti a lábáról.

Halak

Lehet, hogy a dolgok alakulása miatt úszik a boldogságban, a mámorban. A kedvesével olyan dolgokat beszélhetnek meg, amelyek hatására az öröm járhatja át minden porcikáját. Ha ön szülő, gyermekével jól tud kommunikálni. Kolléga viszont az agyára mehet, miatta nehéz helyzetbe kerülhet. Talán megfordulhat a fejében, hogy állást kellene változtatni. Valakinek nagy szüksége van az ön támogatására.