Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (x)

Varázslatos erdei környezetben várja a strandolókat az országosan egyedülálló növénykultúrával rendelkező nyíregyházi Aquarius, ahol nyaranta egy belépőjeggyel rögtön két fürdő is látogatható, ezek az egymással határos Parkfürdő, és az egész évben működő fedett élményfürdő!

A Parkfürdő strandjának igazán különleges hangulatot kölcsönöz az erdei környezet, ahol puha pázsitban, lombos fákban nincs hiány, ergo nem kell árgus szemekkel keresni az árnyékos pihenőhelyeket, az országban tényleg ritkaságnak számít a rengeteg zöldfelület, amit itt viszont teljesen természetes!

Bőséges élménykínálat

A Parkfürdő feszített víztükrű, 50 méteres úszómedencéje mellett több nagy sebességű óriáscsúszda, sodrófolyosó, zuhatag és családi medence kínál páratlan élményeket, a legkisebbek pedig napvitorlákkal árnyékolt medencében pancsolhatnak, ahol a nyár minden napján gyermekprogramok várják őket! A fürdőben gyógyvíz szolgálja az egészség megőrzését, az exkluzív környezetben lévő medencékben a felüdülést Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja teszi teljessé, ahol a nyári szezonban minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik.

Galéria | 9 kép

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (x)

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (x)

Fotó megosztása:

Az egész évben nyitva tartó Aquarius élményfürdőben a kisgyermekes családokat mesés gyermekvilág várja, a felnőttek a termálvilág élményelemekkel gazdagított gyógyvizében pihenhetnek, az élményvilágban pedig a csúszdapark, a hullámmedence és a sodrófolyosó révén nincs hiány kalandokból! A fürdőben kényeztető szaunapark, sóbarlang, étterem és koktélbár is található, a vendégek sokrétű masszázskínálatból válogathatnak pihenésük idején.

Nincsenek felárak

Az 5 csillagos minősítésű strandnak és az élményfürdőnek van még egy igazi különlegessége. Ha belépőt váltunk, akkor minden fürdőszolgáltatást szabadon, időbeli és mennyiségi korlátozás nélkül használhatunk. Ez magyarán annyit tesz, hogy mindegy melyik csúszdán és mennyi alkalommal akarunk lecsúszni, ezt nyitástól – zárásig kedvünk szerint megtehetjük. Az is mindegy, hogy melyik medencét szeretnénk használni, gond nélkül csobbanhatunk egyikből a másikba, hiszen nincsenek zónák. Ha kinn túl meleg lenne, akkor besétálunk a fedett élményfürdőbe, ha napfényre vágyunk, akkor kisétálunk a strandra. Szabadság a köbön!

Fáj valahol?

A fent említett sokrétű masszázskínálat az élményfürdőből nyíló fürdőgyógyászati részen érhető el. Modern környezet, vagány színek jellemzők, nem az a klasszikus 10×10-es csempe a falakon, amitől rossz kedve lesz az embernek. A csúcstechnológiát alkalmazó, 1400 négyzetméteres gyógyászati központban számtalan kezelés közül választhatnak azok, akiket például derék-, térd-, váll-, hát-, vagy egyéb végtagi fájdalom gyötör, sportsérülés, csonttörés ért, netán csak egyszerűen többet szeretnének tenni az egészségükért. Az itt elérhető kezelések hatására már viszonylag rövid idő alatt jelentősen csökken a fájdalom, javul a mozgékonyság, csökken a gyulladás és fokozódnak a gyulladásgátló immunológiai folyamatok. A vendégek kedvező áron komplex fürdőgyógyászati ellátást is igénybe vehetnek. Ez négyféle fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelés kombinációjából áll, amelyeket a gyógyfürdő szakorvosa állít össze betegvizsgálat után.

A sóstói gyógyvíz, melyek egyik főbb gyógyhatású összetevői a nátrium-klorid, a jód és a bróm, kiváló hatással bír reumatikus, mozgásszervi és egyes nőgyógyászati megbetegedések esetén. Így, mint természetes gyógytényező szolgáltat alapot olyan kezelési eljárásokra, mint a súlyfürdő, a szénsavas fürdő, a víz alatti vízsugármasszázs, illetve a víz alatti csoportos gyógytorna. Igen kedvelt terápia az orvosi gyógymasszázs, valamint a hévízi iszapkezelés. A gyógyszolgáltatások palettáján természetesen megtalálhatók a fizikoterápiás eljárások is, melyek segítségével a fájdalom csillapítható, regenerálható egy gyengült, vagy akár bénult izom, javul az anyagcsere és a vérkeringés, a mélyen fekvő szövetek is elérhetővé válnak, akár sejtszinten is kezelés végezhető.

További információ:
aquariusspa.hu
Videógaléria: aquariusspa.hu/hu/videogaleria
facebook.com/Aquarius Nyíregyháza