A Nők Lapja 2021/28. számának horoszkópja.

Kos

Megeshet, hogy kényszer hatására cselekszik. Olyasmit kell tennie, amivel talán nem ért egyet, de nincs más választása, mint végrehajtani azt, amit mondanak. Valaki irigykedhet önre, pedig az illetőről ezt nem gondolta volna, ezért csalódottnak érezheti magát. Ám nincs olyan probléma, amelyet ne lehetne megbeszélni és ezzel orvosolni.

Bika

Próbáljon meg lazítani, és ne vegyen a szívére semmit. Megnyugtató beszélgetésre kerülhet sor. Az ismerősei között lehetnek olyanok, akik kiállhatják a próbát. Valakinek a szeretete, dicsérete kellemes meglepetésként érheti. Ha mesteremberre lenne szüksége, meg kell acéloznia az idegeit. Ha politizál, legyen diplomatikus, mert ezért nem érdemes senkivel összevesznie.

Ikrek

Figyelmének fókuszában a pénz állhat, amelyből lesz annyi, amennyivel elégedett lehet. Kiderülhet önről, hogy nélkülözhetetlen. Ha anyagi téren vannak elképzelései, most kellene előadnia őket, mert elérheti, amit szeretne. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezte. A szerelmi viszonyok szakítópróba elé kerülhetnek.

Rák

Mindig értetlenül állt az emberi irigység és gonoszság előtt. Most is megtapasztalhatja ezt az érzést, és búcsút is inthet valakinek. Kopogtathat ajtaján a múlt. Megeshet, hogy sajnál egy olyan kapcsolatot, amely valószínűleg az ön hibája miatt szakadt meg. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Pénzére jobban vigyázzon, mert veszteség érheti.

Oroszlán

Rendkívüli kreativitás lehet önre jellemző. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejéből, amelyeket le kellene írnia, mert elfelejtheti őket. Nagyon fontos, hogy figyelmes legyen, mert tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet. Vannak a környezetében olyanok, akik rosszat akarnak önnek. Ám a karma törvénye hamar utolérheti őket. A szerelmi viszonyokat féltékenység teheti nehezebbé.

Szűz

A házasságokban, együttélésekben furcsa helyzet jöhet létre. Társával olyan esemény történhet, ami miatt örömében fülig érhet a szája, és lehet olyan is, ami miatt aggódhat, és nehezebben jöhet álom a szemére. Pénzére, értéktárgyaira ügyeljen, mert a saját hibájából veszteség érheti. Belebonyolódhat egy titkos viszonyba, amelyben a szenvedély lángja magasra csaphat.

Mérleg

Most érdemes állást vagy szakmát váltania. A sors a soha vissza nem térő lehetőséget sodorhatja az útjába, gondolkodás nélkül igent kellene mondania rá. Az ismerősei között akad olyan, aki annyira irigy lehet önre, hogy még a szeme fehérje is sárgává változhat. De inkább irigyeljék, mint sajnálják. Átláthatatlan helyzetben valaki a nyájas viselkedésével megtévesztheti önt.

Skorpió

Az is lehet, hogy az egyik szeme sír, a másik nevet. Megeshet, hogy valamit/valakit el kell engednie, mert ennek hatására tud bejönni az életébe egy új szereplő. Nagyon jól tud kommunikálni, ezért amit szeretne elérni, azt most kellene előadnia, mert még a legmerészebb álma is valóra válhat. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van nemcsak a támogatására, hanem a szeretettel és dicsérettel teli szavaira is.

Nyilas

Lehet, hogy elgondolkodik az életéről, különösen igaz ez akkor, ha a magánéletében nincs minden rendben. Valószínűleg szerelemre, szeretetre és megértésre vágyakozik. Minden esély meglehet arra, hogy ez irányú álma valóra váljon. Most kellene bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyeket intéznie. Ha külföldre készül, többe fog kerülni, mint ahogyan tervezte.

Bak

A párkapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre, a féltékeny, bántó szavakat felválthatják a szerelmes mondatok. Ha összevesznek, a kibékülés sohasem volt annyira édes, mint most. Ha egészségi problémája akad, ne házilagosan kezelgesse magát, hanem forduljon orvoshoz. Ha műtétre kerülne sor, a félelem kerítheti hatalmába. De ne aggódjon, jó kezekben lesz, és gyorsabban felépül, mint gondolná.

Vízöntő

A párkapcsolatokban társának olyan problémája adódhat, amelyen ön nem tud segíteni. Legalább legyen vele figyelmesebb és kedvesebb, ezzel máris támogathatja őt, és ez jó hatással lehet a viszonyukra. Megtapasztalhatja a gondolat teremtő erejét, mert amit nagyon szeretne, az megvalósulhat. Kollégával jól kijöhet. Munkájában is eredményeket érhet el, de próbáljon meg nem politizálni.

Halak

Olyan esemény történhet, amely miatt örömében a föld felett lebeg. Az is lehet, hogy az érzései annyira erősek, hogy aki eddig nem viszonozta őket, annak a viselkedése most az ön kedve szerint változhat. Megeshet, hogy valakinek az ön segítségére lesz szüksége, és ennek kinyilvánítása nem esik nehezére. A munkához, kollégákhoz kevés kedvet érezhet.