A Nők Lapja 2021/27. heti számának horoszkópja.

Kos

A párkapcsolatokban véget érhet egy fejezet, és el is búcsúzhatnak egymástól. Ha ön szülő, gyermekével olyan váratlan nehézség merülhet fel, amely miatt hirtelen kétségbe eshet. Ne akarjon most segíteni neki, mert ezt úgy élheti meg, hogy ön erőszakosan avatkozik az életébe. Pénzére jobban ügyeljen, mert anyagi veszteség érheti. Olyasvalakivel beszélgethet, aki nagy hatást gyakorolhat önre.

Bika

Történjen bármi, meg kell őriznie a nyugalmát, mert így kerülheti el, hogy olyasmit tegyen, amit később nagyon megbánhat. Váratlan találkozás felvillanyozhatja; ha nagyobb vásárlást, eladást kíván intézni, kiváló ez az időszak. Rokonnal kiáshatják a csatabárdot, ingatlanügylet kivitelezését érdemes lenne elhalasztani. Munkahelyén egyre nehezebben viselheti a kialakult helyzetet.

Ikrek

A tisztánlátás messze kerülheti. Az is lehet, hogy valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Ha munkáról, megélhetésről van szó, olyasmi juthat a tudomására, ami miatt csalódottnak érezheti magát. Viszont ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhat. Talán olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amelynek köszönhetően bankszámláján egyre csak nő az összeg. Egy szerelemnek vége szakadhat.

Rák

Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert jól ért ahhoz, hogy a könyvelése bevétel oldala lendüljön nagyobb mozgásba. Közben olyan kiadása is lehet, amelyre nem számított. Pénzzel kapcsolatos ügyintézés során is idegtépő helyzet jöhet létre. A házasságokban, régi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ismeretség miatt roppant előnyös helyzetbe kerülhet.

Oroszlán

Olyan váratlan esemény következhet be, hogy önnek a csodálkozástól talán még az álla is leesik. Ne aggódjon, ha a sors becsuk egy ablakot, akkor kinyit egy másikat. Talán el kell valamit engedni ahhoz, hogy bejöjjön az új. Ha párkapcsolatban él, a társával most nehezebb az élet. Még az is lehet, hogy el kell gondolkodni azon, hogy van-e közös jövőjük. Pénzügyeinek alakulása miatt elégedett lehet.

Szűz

Olyan helyzet jöhet létre, amikor el kellene gondolkodnia azon, hogyan folytassa tovább. Mert valószínűleg nem jön be mindaz, amibe rengeteg energiát fektethetett, és azt hitte, hogy a dolgot sikerre tudja vinni. A párkapcsolatokban is átláthatatlan szituáció alakulhat ki. Talán élete párja nem mond igazat, vagy azt várja, hogy ön kedvesebb és figyelmesebb legyen vele. Utazás vagy nyaralás jól sikerülhet.

Mérleg

A párkapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amikor annyira nehéznek érezhetik az életet együtt, hogy elválhatnak az útjaik. Közben az ismerősei között lehet olyan valaki, aki iránt lángra lobbanhat a szíve. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. Ezért most ne erőltessen nála semmit. A munkában, megélhetésben viszont a dolgok jól alakulhatnak. Felettesének most adja elő az elképzeléseit.

Skorpió

Történjen bármi, meg kell őrizni a hidegvérét, így talán elkerülheti, hogy olyasmit tegyen, amit megbánhat. Megeshet, hogy valamit önre erőltetnek, amivel nem érthet egyet, vagy ami miatt megfordulhat a fejében, hogy új állás után kellene nézni. A párkapcsolatot társa viselkedése teheti nehézzé. Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek; egy esemény jó hatással lehet a jövőjére.

Nyilas

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Balesetveszélyes ez a hét, ezért óvatosabbnak kell lennie. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, hogy ennek hatására hirtelen akár pánikba is eshet. Kolléga vagy a munkahelyén történő események miatt az idegei megfeszülhetnek. Sőt, az is lehet, hogy egészségi problémával kell küszködni. De semmi sem tart örökké, ennek is vége lesz egyszer.

Bak

Régi téma kerülhet terítékre, úgy érezheti, mintha mókuskereket taposna. Lehet, hogy a pénz miatt jön létre olyan szituáció, amelynek hatására nehéznek érezheti az életet, és nem látja a kivezető utat. Talán a párkapcsolatokban a társa áll elő olyan dologgal, amelyet látva ön nagyon meglepődik. Hajlamossá válhat az irigységre, amit próbáljon meg a saját érdekében leküzdeni.

Vízöntő

Olyan változás következhet be az életében, amely miatt fogalma sincs, mit és hogyan kellene tennie. Különösen akkor igaz ez, ha önnek vannak titkai. Ha párkapcsolatban él, akkor megeshet, hogy a társa érzései előtt meglepetten áll. De az is megtörténhet, hogy furcsa kettősség lesz úrrá önön, mert az egyik pillanatban azt szeretné, hogy minden maradjon a régiben, a másikban pedig változzon az élete.

Halak

A házasságokban, együttélésekben világos kommunikációra van szükség, így kerülhetik el a nehéz, csalódással járó helyzetet. A szerelmi kapcsolatokban kedvese önzőbbé válhat, és ha nem akar szakítani, akkor kénytelen lesz hozzá alkalmazkodni, és dolgozni azért, hogy ez a viszony jól működjön. Megeshet, hogy a munkahelyén jön létre olyan szituáció, amely miatt nehezebbnek érezheti az életet.