A Nők Lapja 2021/26. számának horoszkópja.

Kos

A megérzései talán sohasem voltak annyira jók, mint ezen a héten. Ha az ösztöneire hallgatva cselekszik, akár egy nehéz, veszteséggel járó helyzetet is elkerülhet. Ha ön szülő, meg kellene próbálnia elfogadni a gyermekét és teljesíteni a kívánságát. Rokonai között akadhat valaki, akivel tökéletes lehet önök között az összhang. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének.

Bika

Ha rokonokról van szó, akkor működhet életének ez a területe jól, ha ön nem erőszakoskodik. Pénzügyek terén olyan hír juthat a fülébe, ami miatt egyik döbbenetből a másikba esik. Közben a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy több bevételhez jusson. Valamit önre kényszeríthetnek, és emiatt olyan rossz állapotba kerülhet, hogy akár meg is betegedhet.

Ikrek

Talán az sem igaz, amit kérdeznek. Több lehet ön körül a hazug, kétszínű, rosszindulatú személy, ezért fontos, hogy megválogassa, kinek mit mond. Így elkerülheti a csalódást vagy azt, hogy önmaga alatt vágja a fát. Összehozhatja a sors valakivel, bele is szerethet, ám kiderülhet, hogy az illetőnek zűrös ügyei, súlyos titkai vannak. Nem lesz vele könnyű az élet. Anyagi téren váratlan szerencse érheti.

Rák

Figyelmének fókuszában a pénzügyei állhatnak, amelyek alakulását váratlan helyzetek befolyásolhatják. Olyan dologra is kiadhat, amivel boldogabbá, könnyebbé teheti az életét. És közben jön a pénz. A házasságokban, régi együttélésekben az anyagiak miatt vitás helyzet alakulhat ki. Ha nyugalmat szeretne, legyen élete párjával elfogadóbb. Főleg, ha gyermekük is van.

Oroszlán

Rendkívüli kreativitás lehet önre jellemző, az ötletei aranyat érnek. Roppant termékeny ez a hét, és ez nemcsak a gyermekáldásra vonatkozhat, hanem olyan dolgokat is el tud végezni, amelyeket eddig halogatott. A környezetében akadnak páran, akik miatt nehéznek érezheti az életét. Váratlan lehetőséget sodorhat útjába az élet, ám csak akkor érhet el sikert benne, ha nem beszél róla senkinek.

Szűz

A párkapcsolatokban a rokonság miatt nehezebb helyzet alakulhat ki. Olyan dologra derülhet fény, amely miatt kiábrándultnak érezheti magát. Felettesével szemben tartson hét lépés távolságot, az elképzeléseivel ne traktálja, mert az ellenkezőjét érheti el, mint amit szeretne. A szerelmi kapcsolatokban kedvesének pénzügyi gondjai támadhatnak, és ettől borúsabb lesz a hangulata.

Mérleg

Valaki a környezetében megnehezítheti az ön életét. Másvalaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Ezért legyen óvatos, így elkerülheti, hogy becsapják, vagy veszteséget kelljen elkönyvelnie. Ha ön szülő, gyermeke makacskodhat, nem tudja nála elérni azt, amit jónak tart. Felettesének előadhatja mindazt, amit fontosnak gondol, de nem biztos, hogy főnöke segíteni fog önnek…

Skorpió

Kommunikációs probléma alakulhat ki, emiatt otthoni és munkahelyi gondjai támadhatnak. Bármennyire tisztán látja a helyzetet, nem érdemes a felettesét meggyőznie az ön igazáról, mert ő nem nyitott erre. Még lényegesebb, hogy szeretteire ne próbálja ráerőltetni az akaratát. Olyan hír juthat el önhöz, olyan váratlan találkozásban lehet része, amely miatt meglepetésében leeshet az álla.

Nyilas

Ha egészségi problémája adódik, vagy műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, a dolgok jól alakulhatnak. Ha most kíván bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet intézni, nehézségekre kell felkészülnie. A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs probléma okozhat gondot. Ha mesteremberre lenne szüksége, meg kell acéloznia az idegeit, és kénytelen lesz mélyebben a zsebébe nyúlni.

Bak

Belemehet egy titkos viszonyba. Ha már benne is van, olyan váratlan helyzet adódhat, amely miatt akár véget is érhet a kapcsolatuk. A házasságokban, régi együttélésekben társával most nehezebben jönnek ki. Talán még a válás gondolata is felmerül önben. Megeshet, hogy egy bizonyos szituációban szüksége lesz valakinek a támogatására, és ezt meg is kaphatja az illetőtől.

Vízöntő

Teljesen mindegy, mennyi ideje él párkapcsolatban, társa szerelmes érzéseinek adhat hangot. Eközben ön most épp másként érezhet, és talán nem tudja viszonozni ezt. Ez is nehézséget okozhat a kapcsolatukban. Ha ön szülő, gyermekével kommunikációs problémái alakulhatnak ki, és most nem tud utódjára hatást gyakorolni. Viszont valakinél végre elérheti mindazt, amit lényegesnek tart.

Halak

Olyasvalaki iránt gyúlhat lángra a szíve, aki nem viszonozza az érzéseit. Már csak az hiányzik, hogy ebbe bele is betegedjen. Próbálja meg összeszedni magát, és koncentráljon a munkájára, mert előfordulhat, hogy téved, és ezzel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Olyan találkozásban lehet része, amely felvillanyozhatja, olyan dolog juthat tudomására, amely miatt örömében fülig ér a szája.