A Nők Lapja 2021/25. számának heti horoszkópja.

Kos

A szerelmi kapcsolatokban búcsút inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Lehet, hogy egy helyzetben úgy érzi, mintha mókuskereket taposna. A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység. Ha kommunikációról van szó, ön verhetetlen, ezért most kellene előadnia még a legmerészebb ötleteit is.

Bika

Bármilyen nehézség adódik is, nem engedheti meg magának, hogy padlóra kerüljön. Szedje össze magát, és alkalmazkodjon, mert nincs olyan helyzetben, hogy válogasson vagy nemet mondjon. A problémák mellett megtapasztalhatja a gondviselés támogatását. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhat, e téren most elérheti, amit szeretne. Valakinek a pártfogása is jól jöhet.

Ikrek

Furcsa helyzet jöhet létre, van, amiben elérheti a célját, és van, amiben hiába tesz nagyobb erőfeszítéseket, mégsem jut egyről a kettőre. Olyan esemény is bekövetkezhet, aminek hatására el kellene végre döntenie, merre és hogyan tovább. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos. Valakinek a rosszindulata előtt döbbenten állhat.

Rák

Pénzügyek terén felemás lehet a helyzet, mert szerencsésen alakulhatnak a dolgai, ugyanakkor olyan költségei is adódhatnak, amelyek miatt vérnyomása az egekbe emelkedhet. Közben olyasmivel szembesülhet, amit valószínűleg nem fog tudni kezelni, és ami miatt ott sírhat, ahol senki sem látja. A házasságokban, régi együttélésekben, ha összevesznek, édes lehet a kibékülés…

Oroszlán

Nem könnyű önnel az élet, és önnek sem könnyű most az élete. Próbáljon meg legalább önmagához őszinte lenni és beismerni, ha hibázott. Ennek hatására meghozhat egy olyan döntést, amely nehezére eshet, de csak így léphet a siker útjára. Illetve ezzel kerülheti el, hogy a lelki problémái betegséget idézzenek elő. Ha már gond van az egészségével, most a meggyógyulhat. Titok a tudomására juthat.

Szűz

Nem minden alakul a kedve szerint. Megeshet, hogy amiben nagyobb erőt fejtett ki, abban nem éri el mindazt, amit szeretne, amit tervbe vett. Lehetséges, hogy a munkatársai között is vannak olyanok, akik nem kívánnak önnek sok jót. Nem szabad semmit a szívére vennie, mert ez akár meg is betegítheti. A házasságokban, régi együttélésekben társának nagyobb szüksége lenne most arra, hogy rá is figyeljen.

Mérleg

A szerelmi viszonyokban szakításra kerülhet sor. A házasságokban, régi együttélésekben lehet, hogy a kapcsolatukat szét kívánja zilálni a harmadik. Ha ön szülő, gyermekével meg tudja beszélni mindazt, amit fontosnak tart. Felettesével is jól kijöhet. Olyan átszervezésre kerülhet sor, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Közben valakinek a rosszindulata előtt meglepetten állhat.

Skorpió

A munkahelyén olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt megfordulhat a fejében a távozás gondolata. Meg kellene fontolnia, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyek intézésének. Ha van gyermeke, jobban kellene figyelnie rá, különösen, ha  egészségi problémája alakulna ki.

Nyilas

Ha kommunikációról van szó, nem áll a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy világosan és egyértelműen kellene fogalmaznia. Ha nem ért valamit, kérdezzen újra és újra. Pénzügyek terén jól tudja képviselni az érdekeit. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek. Valakinek a gonoszsága előtt meglepetten állhat. A párkapcsolatokban a problémák megoldhatóvá válhatnak.

Bak

Párkapcsolatában talán ön lesz az, aki köti az ebet a karóhoz, ám társának most nem esik nehezére az alkalmazkodás. Ha pénzről van szó, furcsa helyzet jöhet létre. Munkahelyén megbecsülhetik, vagy olyan lehetőség adódhat, amit jól megfizetnek. Ugyanakkor a pénz az oka annak, hogy szorongóvá válik, és nem azt teszi, amit nagyon szeretne. A szerelmi viszonyokban szakításra kerülhet sor.

Vízöntő

Hajlamossá válhat a szorongásra. Olyan esemény következhet be, amelyet egyedül képtelen kezelni, a gondokon nem tud úrrá lenni. Ha párkapcsolatban él, az ön rokonsága és a társa miatt alakulhat ki feszültség, és talán a szakítás is felmerül önökben. Viszont ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Ha ön szülő, gyermeke olyan dolgokat mondhat, amelyek miatt boldogság járhatja át minden porcikáját.

Halak

Ezen a héten belekerülhet az utolsó csepp abba a bizonyos pohárba. Annyira elege lehet, hogy az járhat a fejében, változtatnia kellene, és nemcsak új munkahelyet keresni, hanem akár új hivatásban is próbát tenni. A szerelem ege viszont vakítóan kéken ragyoghat. Ha ön szülő, gyermeke miatt is boldognak érezheti magát. Rokonnal vagy ingatlannal kapcsolatos ügyet most intézzen.