Élvezd az életet a maga teljességében, minden nap! (x)

Premium senior apartmanhotel nyílik Gödön.

„Vajon mi jelenti a legnagyobb változást az idősödésben? Természetesen maga a Változás! Bennünk, rajtunk, körülöttünk, a reggeli tükörben és a szomszéd pillantásában … ” – Endrei Judit, a közkedvelt egykori televíziós bemondó, szerkesztő-műsorvezető könyvében olvasható ez a gondolat. Ő lesz a háziasszonya a hamarosan megnyíló Golden Palace Göd premium senior apartmanhotelnek, amely az idősebb generáció számára kínál ötcsillagos életet: egészséget, biztonságot, élményeket és nagyszerű társaságot.

Képzelj el egy csodálatos, ősfás parkot sétautakkal, fürdésre és horgászásra is alkalmas festői kis tóval! Lélegzetelállító a kilátás a Dunakanyar környező hegyeire, kristálytiszta a levegő. Ebben a minden évszakban gyönyörű környezetben áll az az impozáns épület, amely teljes körű felújításon esik át és tovább bővül. Az eredmény pedig egy 150 apartmant magába foglaló épületegyüttes, prémium minőségű, egyedi kialakítású, akár 130 nm-es, teakonyhás, fürdőszobás, légkondicionált lakóegységekkel. A kiválasztott tágas prémium apartmant igény szerint akár a saját bútoraiddal is berendezheted. A kilátás pedig minden irányban csodálatos, hiszen körülölel a hívogató természet!

Galéria | 6 kép

Élvezd az életet a maga teljességében, minden nap! (x)

Élvezd az életet a maga teljességében, minden nap! (x)

Fotó megosztása:

Ez a komplexum varázslatos otthont nyújt azoknak, akik biztonságban és kényelemben kívánják tölteni idősebb éveiket. A privát élettér kiegészül mindazzal, ami ebben a korban a legmagasabb szinten elvárható: az épületben egészségközpont is üzemel, és a nap 24 órájában nyújt egészségügyi felügyeletet. Emellett számtalan magas szintű szolgáltatás is elérhető az apartmanhotel falain belül. Helyben van a wellness részleg kül- és beltéri medencékkel, szaunaparkkal, egy kényeztető szépségközpont (fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr, masszázs), egy remek étterem ínycsiklandó és egészséges kínálattal, egy hangulatos kávézó, könyvtár, mozi- és színházterem.

Az idősebb évek igazi luxusa az egészség, a mozgás szabadságának és az érdeklődés megőrzésének képessége. Ahhoz, hogy élvezni tudd az életet 60-70-80 éves korod után is, szükséged van egy támogató, aktív és befogadó közösségre. Olyan emberekre, akikkel megtalálod a hangot, fél szavakból is megértitek egymást, akikkel felszabadultan nevethetsz, tartalmas beszélgetéseket folytathatsz és új barátságokat köthetsz. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy hasonló értékrendű és egészségi állapotú lakókból álló közösséget hozzunk létre, amelynek a tagjai egymást inspirálják, ezért könnyű és örömteli lesz a beilleszkedésed.