A Nők Lapja 2021/24. számának heti horoszkópja.

Kos

Megtapasztalhatja a karma törvényének működését. Aki korábban bántotta, kárt okozott önnek, az most a sors által elnyerheti méltó büntetését. Annyira jól tud kommunikálni, hogy a homokot is el tudná adni a sivatagban. Ezért most kellene előállnia azzal, amit egy ideje már forgathat a fejében. A szerelmi kapcsolatokat féltékenység bonyolíthatja. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni.

Bika

Megeshet, hogy torkig van a munkahelyével, és a feletteséből is elege lett. Nem kizárt, hogy olyan esemény következik be, amelynek hatására elgondolkodik azon, hogy a távozás mellett döntsön. Közben olyan hír is eljuthat a fülébe, amely bizakodóbbá teheti. A megérzéseire is hallgatnia kellene, mert így elkerülhet egy bosszantó helyzetet. A párkapcsolatokban hallgasson a társára.

Ikrek

Ugyan nem fog térdig gázolni a pénzben, de ha anyagiakról van szó, most nem lesz oka panaszra. Sőt, előfordulhat, hogy olyan pénz üti a markát, amelyet jobb lenne, ha titokban tartana. Felettese vagy az egzisztenciájában történő változások miatt kedélyállapota hullámzóvá válhat. Ha van gyermeke, végre nem kell miatta izgulnia. A szerelmi kapcsolatokban is béke, nyugalom várható.

Rák

Vannak helyzetek, amikor fontosabb a külső, mint máskor, ne feledje: a ruha teszi az embert! Ennek köszönhetően olyan előnyös helyzetbe kerülhet, hogy talán el sem meri hinni, mindez önnel történik. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert becsaphatják, meglophatják. A házasságokban, régi együttélésekben viharos napokat élhetnek át. Külfölddel kapcsolatban zavaros helyzet jöhet létre.

Oroszlán

Talán soha nem voltak olyan fontosak a kapcsolatok önnek, mint most. Van olyan ismerőse, aki miatt könyvelése bevétel oldala mozgásba lendülhet. Olyan helyzetbe kerülhet, amelyet egy ideig titkolnia kellene. Lehet, hogy egészségi probléma üti fel a fejét, vagy olyan beavatkozásra kerül sor, amely miatt feszültebbé válik. Ha párkapcsolatban él, társa rokonsága miatt át kell szerveznie a napjait.

Szűz

Óriási energiákat fektethet a munkájába. Felettesét is könnyedén meggyőzheti az igazáról. Ám a háttérben több az olyan személy, akik nem kedvelik önt, akik igyekeznek ártani önnek. Csak bátran szálljon szembe ezekkel az emberekkel, mert most meg tudja védeni magát. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud zöldágra vergődni.

Mérleg

Előfordulhat, hogy felettese az ön tenyeréből eszik. Talán soha nem tudta annyira jól képviselni az érdekeit, mint most. Akár állást, akár szakmát kíván változtatni, a héten lépjen a tettek mezejére. Kollégái között is akad olyan, akivel könnyedén megértik egymást, és olyan, akinél az sem igaz, amit kérdez. Termékeny ez a hét, ha utódra vágyakozik, aktivizálja magát…

Skorpió

Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatosabb. Ha ön szülő, gyermekével való kapcsolata hullámzóvá válhat. Lesz, amiben nagy lehet önök között az egyetértés, és lehet olyan, amit csemetéje titkol ön előtt. A házasságokban, régi együttélésekben társának a pénz körül foroghatnak a gondolatai. A megszerzésében jeleskedhet, de olyan kiadásra is sor kerülhet, ami nincs tervbe véve.

Nyilas

Talán nagyobb áldozatot vállal a családjáért. Olyan dologra is fény derülhet, amely miatt csalódottnak érezheti magát. Ha mesteremberre lenne szüksége, legyen figyelmes, mert nagy esély mutatkozik arra, hogy kontár miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Ha kapcsolatba kerülne az egészségüggyel, ne aggódjon, a dolgok jól alakulhatnak. Ha párkapcsolatban él, társával jobban kijöhetnek.

Bak

A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy társa gyengéd érzésekkel, sőt talán szerelmi vallomással lepi meg önt. Ha ön szülő, gyermeke miatt elkezdhetne nyomozgatni, de mivel utódja hajlik az őszinte beszédre, kutatás helyett inkább kommunikáljon vele nyíltan. Munkahelyén felettese  olyan helyzetbe kerülhet, amely az ön életére is pozitív hatással lesz.

Vízöntő

Olyan helyzet jöhet létre, hogy el sem meri hinni. Varázslatos pillanatokat élhet át, ezért szinte úszik a boldogságban. Előfordulhat, hogy protekciót élvez, de jobb lenne, ha erről nem beszélne senkinek. Ha van gyermeke, nagy szüksége lehet most az ön támogatására. Lényeges, hogy következetes legyen vele szemben. A szerelmi viszonyokban kedvese tervezheti a közös jövőt.

Halak

Felkerülhet a szemére a romantika rózsaszínű szemüvege. Sőt, talán olyan kapcsolatba bonyolódhat, amelyet eddig csak a hollywoodi filmekben látott. Ha a munkahelyén vagy a felettesével elégedetlen, az életnek ezen a területén is olyan átalakulás történhet, amely miatt jó lesz a kedve. Most kellene ingatlannal, rokonsággal kapcsolatos ügyet intéznie. Többször eszébe juthat a múlt.