Lisa Kudrow 57 évesen is büszkén vállalja smink nélkül az arcát

Azon túl, hogy elképesztően fiatalos, még önazonos is.

Lisa Kudrow 31 éves volt, amikor először szerepelt Phoebe Buffay-ként a Jóbarátok sorozatban. Most, 57 éves korára (igen, jól olvasod!), alig változott valamit. Bár Lisa Kudrow szereplőtársaival ellentétben (Jennifer Aniston és Courteney Cox is szívesen osztja meg szépségtrükkjeit) eddig nem nagyon beszélt bőrápolási titkairól, de valamit nagyon jól csinálhat. 2019-ben Marc Maron komikus podcastjában a színésznő csak ennyit mondott külsejével kapcsolatban: „Én is öregszem, miért lenne ez rossz dolog?”

Nehezen fogadta el magasságát

És bár soha nem foglalkoztatta különösebben, hogy néz ki a sorozatban, ugyanebben a podcastban az is elárulta, amikor meglátta magát a Jóbarátokban, nem volt elragadtatva a látványtól:

„Ó, istenem, egy hegy vagyok Courteney és Jennifer mellett”

– mesélte Kudrow, akinek saját elmondása szerint, időbe tellett, mire elfogadta magasságát (173 cm) kolléganői mellett.  

Két sorozatban is szerepel

Lisa 173 centiméter bűbáj és természetesség, aki láthatólag nem feküdt kés alá. Ezt valószínűleg egyik szereplőtársa sem mondhatja el magáról, talán még David Swimmerben lehet felfedezni egykori önmagát. A május 27-én bemutatott Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) epizódja után is mindenki arról beszélt, hogy festenek a legendás vígjátéksorozat szereplői, azon túl, hogy mennyire örülnek a visszatérésnek. Lisa Kudrow egy netflixes, Jól érzem magam című sorozatban is látható, ahol az általa formált karakter viccesen megjegyzi az egyik jelenetben: „Legalább háromezer évesnek néz ki.” És ezt olyan természetességgel tette színésznőként, mint ahogyan a korát viseli a valóságban. Merthogy Lisa gyakran tesz ki smink nélkül fotókat az Instagram oldalára, és jól érzi magát a bőrében.

Íme 5 fotó, amit azt bizonyítja, a színésznő még mindig remekül néz ki: 

Közös képen David Swimmerrel, akivel hosszú ideig nem találkoztak. 

Lisa büszkén pózol a már 23 éves fiával, Juilannal, aki május végén kapta meg diplomáját a School of Cinematic Arts nevű egyetemen.

Ezzel a képpel köszöntötte Courteney Coxot születésnapja alkalmából. 

Anyósával két évvel ezelőtt Cannes-ban. 

Akár még egy ilyen közeli képet is szívesen kitesz a közösségi oldalára.

Kiemelt kép: Getty Images