Indul a vakáció! – Vár a Villapark Várgesztesen! (x)

A Vértes szívében rejtőzik egy különleges üdülőfalu, ami egyedi színfolt a családi szállások palettáján. A 8-10 fő befogadására alkalmas házak mintha vendégeink otthonai lennének, kényelmesek, tágasak és saját kerttel rendelkeznek.

A Villapark gyermek- és családbarát szolgáltatásokat kínál Vendégeinek 25 hektáron, 125 különálló házzal, kültéri- és beltéri medencékkel, játszóházzal, wellness szolgáltatásokkal.
Éttermünkben igyekszünk felejthetetlen gasztro élményeket nyújtani!
Különleges odafigyeléssel készült ételek, barátságos személyzet, sok mosoly, csodás környezet várja Vendégeinket, melyekkel a Villaparkos üdülés akár egy életre szóló élmény marad!

S hogy miben rejlik a Villapark Várgesztes varázsa?

 • Az én házam az én váram:
  A házak mérete ideális 2 vagy akár 3 család együttes üdülésére, a 4 szobás különálló házakban 8 (max. 10) fő kényelmesen elfér.
 • Könnyű megközelíthetőség:
  Budapesttől autóval 1 órára található.
 • Biztonságos üdülőpark:
  Körülkerített és őrzött terület, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak, biciklizhetnek.
 • Telis-tele programmal:
  Medencék csúszdákkal, nyáron minden nap változatos animációs programok, rollerhasználat, kerékpárbérlés az egész család számára. Beltéren játszóház -és labirintus, kreatív műhely, Lego sarok vár kicsiket és nagyokat egyaránt.
 • Egy ugrás az erdő:
  Közvetlenül a parkból indulva csatlakozhat a kéktúraútvonalhoz akár gyalog vagy biciklivel, látnivalók pedig bőséggel akadnak: Várgesztesi vár, Vértesomló Kilátó, Kamalduli remeteség.
Galéria | 5 kép

Indul a vakáció! – Vár a Villapark Várgesztesen! (x)

Indul a vakáció! – Vár a Villapark Várgesztesen! (x)

Fotó megosztása:

Baba- és gyermekbarát szálláshelyként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szülők kényelmét és a gyerekek szórakozását maximálisan kiszolgáljuk és mindenki megtalálja a kikapcsolódás legjobb módját. Kialakításra kerültek Gyermekbarát házaink, melyben nagy területen, tematikus berendezésekkel teremtünk meg egy játszóbirodalmat, egy saját játszóházat. Milyen lenne egy kalózhajóban aludni vagy a dzsungel bambuszain hintázni? Próbálják ki!

2021 év elejétől komplex villafelújítási program kezdődött a Villaparkban, Komfort típusú apartmanházaink fejlesztett változata a Komfort Plus elnevezést kapta. A fejlesztéssel • új nyílászárók • új fürdőszoba az emeleten • laminált padló a szobákban • fedett terasz • vadonatúj bútorok teszik kényelmesebbé pihenésüket.

Nyári ajánlatunk szuper áron

Családi vakáció félpanziós ellátással, 6=7 éj kedvezménnyel
12 792 Ft-tól*/fő/éj, Komfort apartmanházban, félpanziós ellátással, 10% kedvezménnyel
13 580 Ft-tól*/fő/éj, Komfort Plus apartmanházban, félpanziós ellátással, 10% kedvezménnyel

A Villaparkban a gyermekek ellátása ingyenes egészen 5,99 éves korig, 6-11,99 éves korig 50%-os kedvezményt biztosítunk ellátás árainkból

Az akció részletei weboldalon találhatók.
Az akció visszavonásig érvényes!