Kedves Covid, végleg elköszönnénk… (x)

A víruson átesett betegek közérzetének javítására, egészségük élénkítésére alternatívát dolgozott ki a hévízi Hotel Európa fit****, és a Hévízi Tradicionális Kúra gyógykezeléseit alapul véve megalkotta új termékét, a Covid-19 utáni rehabilitációs ajánlatot.

Az újdonságról, és a pandémiával kapcsolatos tapasztalatáról a szálloda reumatológus főorvos asszonyát, Dr. Moll Veronikát kérdeztük.

Dr. Moll Veronika

– Amikor a cikk készül, még zárva tartanak a szállodák. Mekkora utazási kedvet sejtenek a közeli jövőt tekintve?
– Bár az Európafit jelenleg is nyitva áll az üzleti utazók részére, az utazási kedvet a nyár kapcsán már erősnek érezzük. Érthető, hogy az emberek vágynak a kimozdulásra, kikapcsolódásra, amit az átoltottság stabil növekedése is megengedni látszik…

– Hévíz vonzerejét a reumatológiai jellegű panaszokkal szokás párhuzamba állítani. Hogy kapcsolódik ide a Covid utáni rehabilitáció?
– Megvizsgáltuk, hogy a víruson átesett betegek közérzetének javítására, egészségük élénkítésére milyen alternatívát találhatunk a hévízi gyógykezelések körében. Mindenki számára ismert, hogy a betegség keringési-, légzőrendszeri panaszokat, gerinc- és ízületi problémát, fáradékonyságot, akár depressziót is okozhat. A lehetőségeinket számba véve elsősorban a maradványtünetekre fókuszáltunk, hiszen gyakran tapasztalható, hogy a betegség után még hosszú ideig nem tudnak a páciensek a korábban megszokott életvitelükhöz visszatérni.

– Milyen problémákra nyújtanak gyógyírt a hévízi Európa fitben?
– Testi és mentális állapotfelmérés után a légzőszervi panaszokra, keringési problémákra, ízületi- és gerincproblémákra, emésztési zavarokra kínálunk valóban hatékony kezeléseket, de a betegség következében kialakult fáradékonyságra, mozgáshiányra, esetleges hangulatzavarra is tudunk közérzetjavító kezeléseket nyújtani.

Galéria | 7 kép

Kedves Covid, végleg elköszönnénk… (x)

Kedves Covid, végleg elköszönnénk… (x)

Fotó megosztása:

– Hogy történik a kezelés, mire számítson, aki elutazna Önökhöz?
– Hisszük, hogy már maga a környezetváltozás is jótékonyan hat a pandémia okozta beszűkülésre, így az új miliő, a finom ételek, a gyönyörűen felújított szobák és belső terek már pozitív energiákat hordoznak. A kezelési program orvos által vezetett alapos állapotfelméréssel kezdődik, ahol személyre szabott terápiát állítunk össze az imént felsorolt problémákra. A szállodai hangulat, a kikapcsolódás, a wellness megélése szintén segíti a gyógyulást. A jótékony hatás szinte azonnal érezhető, de a visszajelzések szerint a program utáni 2-3 héten lesz teljes, ez persze függ a kezelésszámtól és a program hosszától is, ami teljes mértékben a vendég igényéhez és lehetőségéhez igazodik.  

– Mit tart még fontosnak elmondani a témában?
– Egyrészt azt, hogy a Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum, és orvosilag bizonyított metodikán alapul, valóban hatékony. Kiemelném a szálloda minden területére jellemző magas higiéniai standardot, amit nemzetközi tanúsítvány is szavatol. Fontos, hogy a kezelések egészségpénztári kártya megléte esetén elszámolhatók, valamint az, hogy a program nemcsak szállóvendégek számára, hanem ambulánsan is elérhető, így a helyi igényeket is ki tudjuk szolgálni.

További információ:
Hotel Európa fit**** www.europafit.hu
06 83 501 149
sales@europafit.hu
Bővebben a pandémia utáni rehabilitációs ajánlatról ITT olvashatsz!