A Nők Lapja 2021/23. számának heti horoszkópja.

Kos

A hazug, kétszínű ember most annyi lehet a környezetében, mint égen a csillag. Ezért legyen résen, különösen, ha olyasmi hangzik el, amiről ön is úgy gondolja, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ne csak nagyobb figyelmet, hanem több pénzt is fordítson a családjára. Kedvez az idő bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyletnek. Ha párkapcsolatban él, társa sikere jó hatással lehet kettőjük viszonyára.

Bika

Még az is lehet, hogy az sem igaz, amit kérdeznek. A nagy átverés hetének is lehetne nevezni ezt a mostanit. Olyasvalaki okozhat csalódást, akiben megbízott, vagy akiről ezt sohasem feltételezte volna. Váratlan helyzet adódhat, gondolkodás nélkül igent kellene mondania rá. Ha van gyermeke, nagy szüksége lenne most az ön támogatására. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Ikrek

A kiábrándultság érzése uralhatja minden gondolatát. Amennyiben felettesével szeretne fontosabb dolgokról beszélni, még várnia kellene vele, mert főnöke most nem nyitott az ön problémájára. Sőt, az is lehet, hogy csalódást okozna önnek. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett veszteséget is elkönyvelhet. A szerelmi viszonyokban kedvese ügyei szerencsésen alakulhatnak.

Rák

Olyan helyzet jöhet létre, amelyben nem lát tisztán. Történjen bármi, ne eméssze magát, mert most még semmire sem lehet mérget venni. Sok dolog változni fog a közeli jövőben, ám a kedve szerint. Rosszindulatú emberekben nincs hiány, ők  rabolhatják az energiáját. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokat a féltékenység érzése teheti bonyolultabbá.

Oroszlán

Nagy az esélye annak, hogy hibázzon. De az is lehet, hogy most derül fény arra, hogy korábban rossz döntést hozott, amivel nem könnyű szembenézni. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, nagyon vigyázzon rá, mert napvilágra kerülhet, és emiatt roppant kellemetlen helyzetbe sodródhat. Ha egészségi problémája adódik, ott is felmerülhet a tévedés lehetősége. Egy váratlan helyzet boldoggá teheti.

Szűz

Szíve váratlanul lángra gyúlhat. Ha már szerelmes, ez az érzés olyan intenzív lehet, hogy ön is meglepődik rajta. A házasságokban, régi együttélésekben társa családja vagy ingatlanügylet bonyodalmakat okozhat. A csalódottság érzése járhatja át, mert nem könnyű szembenézni olyan helyzettel, amire korábban igent mondott, de nem járt benne sikerrel. Nem szégyen, ha beismeri, tévedett.

Mérleg

Zűrzavaros helyzet jöhet létre, emiatt szoronghat, hiszen nem látja tisztán a jövőjét. Kollégái közül páran úgy hazudhatnak, mintha könyvből olvasnák. Ügyeljen arra, hogy ne kövessen el hibát, mert ennek súlyos következményei lehetnek. Olyan váratlan felállás is kialakulhat, amely miatt a környezetében hirtelen több lesz az irigy személy. Ha tanul, jó formában lehet.

Skorpió

A szerelmi kapcsolatokra a csalódottság érzése lehet jellemző, és szakításra is  sor kerülhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt aggodalmaskodhat. Az is lehet, hogy rájön arra, utódja mit titkol ön elől. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Valamiről kiderülhet, hogy önnek volt igaza, és ez megerősítheti a hitében, hogy igenis jól ért a dologhoz.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, hogy akár búcsút is inthetnek egymásnak. Élete párja titkolhat ön elől valamit, és erre most derülhet fény. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek. Ha betegséggel küszködik, a gyógyulás útjára léphet. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal, vagy ha válófélben van, osztozkodással foglalkoznia.

Bak

Olyan hír juthat a fülébe, hogy a döbbenettől talán még az álla is leesik. A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, ezért tévedhet, és emiatt kár is érheti. Kollégával kiáshatja a csatabárdot, és valamihez nagyon nem fűlhet a foga. A házasságokban, régi együttélésekben társa igyekszik az ön kedvében járni. Kapcsolatuk akkor lesz kiegyensúlyozott, ha ön ezt értékeli.

Vízöntő

Ha anyagiakról van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Megeshet, hogy becsapják, vagy olyasmire ad ki, ami nem éri meg az árát. Ha titkos szerelmi viszonyt folytat, lebukhat, és ez akár a házasságába, együttélésébe kerülhet. A munkában eredményes lehet, kollégával jól kijöhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet izgulhat, vagy utódja kihúzhatja önnél a gyufát. Ha lehet, ne politizáljon.

Halak

A tisztánlátás messze kerülheti, ezért olyan dologba mehet bele, amely miatt önmagának okozhatja a legnagyobb csalódást. Megeshet, hogy a szerelem olyan váratlanul érkezik, mint a hegyekből alázúduló kövek. Véletlen találkozás miatt örömében fülig érhet a szája. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele van izgalommal, és drukkolhat neki. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek, családtag miatt is szoronghat.