Frissen, üdén, természetesen (x)

A kiegyensúlyozott mindennapokhoz nagyban hozzájárul, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, frissek és ápoltak vagyunk egész nap. A sok megoldandó feladat és kihívás is könnyebben megy, amikor nem kell aggódnunk az izzadás miatt. Ebben segítenek a Borotalco termékcsalád tagjai.

Olaszországról ma már nem csak a napsütés, a mediterrán táj és életérzés juthat eszünkbe, hanem olyan dezodoráló termékek is, amelyek pozitívan befolyásolják a komfortérzetünket, így a hangulatunkat. A Borotalco termékek alapját egy Firenzében kifejlesztett finom testpúder, a mikrotalkum képezi, amely segít meggátolni az izzadást, és szárazon tartja a bőrt a nap folyamán.

Fiatal párként Anna és Dávid aktív életet él, amiből nem hiányoznak a pörgős munkanapok, a családi, baráti találkozók, és az izzasztó biciklitúrák sem. Náluk már bizonyított a Borotalco: Anna ridiküljében állandó helyet kapott az Invisible spray, ami nem hagy foltot a ruháján, Dávid pedig az unisex illatú Intensive golyós dezodorra esküszik, mivel még extrém izzadás esetén is frissen tartja.

Legutóbb mintegy száz, főként 20-49 év közötti nő is kipróbálta a Borotalco Original Spray hatását. A termék kimagaslóan szerepelt: elsősorban a kellemes, púderes illat és az egész napos izzadásgátló hatás győzte meg a tesztelőket, akiknek több mint fele szívesen átváltana a jelenlegi dezodoráról a Borotalco termékére.

Galéria | 5 kép

Frissen, üdén, természetesen (x)

Frissen, üdén, természetesen (x)

Fotó megosztása:

Továbbá kedvelték a spray bőrbarát jellegét, mivel nem irritál, és különösen szerették, hogy nem hagy nyomot a ruhán. Bíztató eredmények ezek a nyár küszöbén, amikor a több hónapos bezártság után végre szabadabban mozoghatunk, utazhatunk, sportolhatunk és szervezhetünk programokat. A Borotalcoval pedig már az izzadás sem tarthat vissza minket semmilyen kalandtól, még a legforróbb napokon sem.

Vélemények a tesztelőktől

„Fantasztikus púder illata van, imádom!” (Bea)

„Egész nap tartós, torna közben is kiválóan beválik.” (Eszter)

„Nem hagy foltot, nem csíp, nem irritálja a bőrt.” (Gabi)

„Egész napos magabiztosságot ad, nincs kellemetlen szag.” (Anita)

„Egyszer sem jutott eszembe, hogy kevés lenne az izzadásgátló rajtam.” (Emese)

„Különleges az illata és hosszan tart. Többen megjegyezték, hogy jó illatom van.” (Linda)