Támogassa a bőrét, amikor igazán szüksége van rá! (X)

A menopauza olyan hormonális változásokkal jár, amelyek a testünk egészére hatással vannak, a bőrünket is beleértve. Ilyenkor rohamosan veszíthet ragyogásából, feszességéből, ám a megfelelő termékekkel és arcápolási rutinnal jelentősen késleltethető ez a folyamat.

De mi is történik pontosan a bőrünkkel a menopauza alatt illetve utána? Az arcbőr legfelső hámrétege a menopauzában elvékonyodik. Csökken a bőr megújulási képessége, lassabban képződnek a hámsejtek, az elhaltak lassabban válnak le, emiatt a bőrfelszín elszarusodott rétege is vastagabbá válik. Ezzel együtt a bőr zsírtartalma is csökken, a kötőszövet vízmegkötő képessége kisebb lesz, ezért van az, hogy szárazabbnak érezzük a bőrünket. A hosszabb sejtregenerálódási idő, a dehidratáltság, a kollagénvesztés és az elasztikus szálak irányváltása is jellemző ebben az időszakban. Bizonyos ráncok állandósulnak, elmélyülnek, az arckontúr megereszkedik.

Van megoldás!

A Vichy Laboratórium kutatása kimutatta, hogy a bőr hormonális öregedésében alapvető szerepet játszik a DHEA hormon, amely pozitív hatással van az epidermiszre, a bőrre és a bőr faggyútermelésére, amely az életkorral csökken. A kutatás alapján a Vichy azonosította azokat a mechanizmusokat, amelyek segítségével a DHEA hormon segít a bőr fiatalos megjelenésének helyreállításában. Alapos ismereteik nyomán létrehozták a Neovadiol termékcsaládot, amely segít csökkenteni a menopauza bőrön megjelenő hatásait. Javítja a bőr tömörségét, feszesíti az arc kontúrját, és elősegíti a sugárzó megjelenést. A krém formulája a bőr minden szintjét átalakítja, és visszaadja annak fiatalos energiáját.
– A menopauza idején a nők számára kifejlesztett speciális összetevők és készítmények elősegíthetik a bőr látható öregedési folyamatának lassítását, és enyhíthetik a vele járó fizikai kellemetlenségeket – erősíti meg dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász.

Bőrápolás a változókor alatt: Neovadiol Compensating Complex

A Vichy Neovadiol Compensating Complex arcápolócsalád a bőrt teltebbé, tömörebbé, rugalmasabbá teszi a benne található Proxylane-nak és hialuronsavnak köszönhetően. Mellette szól, hogy hipoallergén és érzékeny bőrre is megfelelő termékcsalád. A formulák hatékonyságát klinikai tanulmányok bizonyítják. A maximális hatásról egy nappali és egy éjszakai krém gondoskodik.

Bőrápolás a változókor után: Neovadiol Magistral

A Vichy Neovadiol Magistral arcápolócsalád a változókor utáni bőrre fókuszál, és a bőr szárazságának csökkentésén dolgozik. A posztmenopauzában a bőr lipidtermelése csökken, ami még szárazabbá, szinte papírvékonnyá teszi a bőrt. Ezen javíthatunk megfelelő lipidpótlással, a bőr védelmi rétegének helyreállításával, megtámogatásával. A termékcsalád egy nappali és egy éjszakai verziót is tartalmaz.

Speciális megoldás speciális területre – Neovadiol Phytosculpt

A Neovadiol Phytosculptot, a Vichy első formáló és feszesítő balzsamját célzottan nyakra, arckontúrra és dekoltázsra fejlesztették ki, hogy visszahozza a feszességet ezekre a kényes területekre is.

 

A termékek gyógyszertárakban kaphatók, ahol a gyógyszerészek készséggel segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában. További információ a változókorról és a változókori bőrápolásról a vichy.hu oldalon.