A rugalmas és ragyogó bőrért – Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum (x)

Manapság bőrünk minden eddiginél nagyobb mértékben van kitéve a különböző külső és belső agresszorok támadásainak. Különösen igaz ez a nagyvárosi életmódot élőkre, akiket a szennyezett levegő, a klímaváltozás, az alváshiány, a hormonális változások, illetve a szorongás és a stressz hatványozottan érinthet. Ezek a kritikus tényezők jelentős mértékben befolyásolhatják bőrünk állapotát is.

A Vichy Laboratóriuma ezennel bemutatja legújabb innovációját, a Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérumot, amely segít ragyogóbbá, rugalmasabbá és ránctalanabbá tenni a stresszhatás alatt álló bőrt. A vulkanikus eredetű Vichy termálvízben előállított probiotikus frakciókkal és antioxidáns hatású vitaminokkal (niacinamid) gazdagított összetétele üdévé varázsolja bőrt.

Regeneráló szérum

A stressznek kitett bőr veszít védekezési képességéből és immunerejéből: a bőrbarrier meggyengülhet, így pedig sokkal könnyebben keletkezhetnek mikrogyulladások. A bőr szárazabbá és érzékenyebbé válhat, felületén bőrpír jelenhet meg. A legárulkodóbb jelek: a bőr ragyogásának és rugalmasságának csökkenése, valamint az apróbb ráncok megjelenése.

A probiotikumok olyan mikroorganizmusok, amelyek pozitívan befolyásolják a mikrobiom összetételét, lenyelve pedig befolyásolhatják az immunrendszert. Pozitív hatásuk már évek óta ismert. A Vichy innovációja láthatóan regenerálja és erősíti az igénybe vett bőrt. Több mint 25 éves tapasztalattal, 10 publikációval és 6 szabadalommal a háta mögött a Vichy laboratóriumaiban kifejlesztett egy új, specifikus Vichy összetevőt: a saját probiotikus frakcióit.

A Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum egyedülálló összetétele klinikai vizsgálattal igazoltan azonnali és tartós hatást képes kifejteni.

Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett érzékeny bőrön tesztelt. Hipoallergén. Nem komedogén. Alkoholmentes. Illatanyagmentes. Nem tartalmaz színezékeket és szilikont. Minden bőrtípusra alkalmazható.