Kirándulni indul a család? Ennek az 5 dolognak a táskában a helye (x)

Azért, hogy a régóta várt családi kirándulás csak a jó élményekről és a közös kalandokról maradjon emlékezetes, érdemes felkészülten nekivágni az útnak.

A nyár egyet jelent a szabadsággal, a kalandokkal és a gondtalan pihenéssel. Akár egy régóta tervezett biciklitúráról, akár a jól megérdemelt nyaralásról van szó, a család apraja-nagyja izgatottan várja az indulás pillanatát. Nekünk, szülőknek azonban az izgalom mellé egy kis aggodalom is párosul, hiszen tapasztalatból tudjuk: a gyerekek körül mindig történik valami, ami egy csapásra kizökkent minket az édes harmóniából. Idén próbáljunk meg ennek elébe menni, és készüljünk fel minél több eshetőségre.

Ebben segítenek a LIVSANE termékei, melyek között megtaláljuk a zavartalan családi kirándulások legfontosabb biztosítékait – legyen szó egy kisebb horzsolás kezeléséről, a mindennapi rutinunk szerves részévé vált kézfertőtlenítésről vagy a gyermekekre jellemzően hirtelen rátörő farkaséhség egészséges ellenszeréről. A LIVSANE-termékeket keresse a BENU Gyógyszertárakban, országszerte már több mint 340 helyen.

5 dolog, amely nélkül ne utazzon a család

Sebes megoldás a sebekre
Mi a közös egy erdei kirándulásban és egy hosszúra nyúló strandolásban? Az, hogy a gyerekek mindkettőben megannyi kalandot találnak maguknak. Márpedig egy izgalmakat rejtő felfedezés megér egy-egy horzsolást. Ilyenkor jön jól a LIVSANE Sebtisztító spray, melyet segítségül hívhatunk többek között horzsolásos sérülések, vágások, első- és másodfokú égési sérülések fájdalommentes tisztítására, valamint azok hidratálására és gyógyítására. Az alkoholmentes oldat megakadályozza az elfertőződést és felgyorsítja a természetes sebgyógyulást.

Amihez jó ragaszkodni
A megfelelő és precíz fertőtlenítéssel azonban a sebkezelés még nem ért véget. Ahhoz, hogy mielőbb folytatódhasson a móka, a sérült felületek védelméről is gondoskodnunk kell. Erre szolgálnak a sebtapaszok, melyek párnázott felületükkel közvetlenül védik a sebet a környezeti behatásoktól, ragasztóval ellátott borításuk pedig biztosítja a rögzítést. A legkisebbek persze ritkán rajonganak a sebfedőkért: legalábbis addig, amíg meg nem látják a LIVSANE vidám, mesefigurás, kifejezetten nekik tervezett változatait – a lányoknak hercegnős, a fiúknak kalózos mintával. De ha igazi vízicsibével van dolgunk, be kell vetnünk a nagyágyúkat, a LIVSANE rugalmas és légáteresztő, nagyobb kényelmet és biztonságot adó vízálló sebtapaszt, mellyel gyermekünk bátran lubickolhat naphosszat a vízben.

Tiszta kezeket fel!
A koronavírus sok dologra megtanított minket. Ezek közül az egyik legfontosabb a rendszeres kézmosás. Amikor persze úton van a család, nehezebb erre odafigyelni. Viszont éppen azért, mert úton van a család, nem lehet megspórolni. Egy kirándulás alkalmával közösségi terek sokaságát érinthetjük, és a múzeum kilincsétől a metrókocsiban lógó kapaszkodóig számos olyan felülettel találkozik a kezünk, melyen kórokozók ezrei bújhatnak meg. A rendszeres kézmosás legközelebbi helyettesítője az alapos kézfertőtlenítés. A LIVSANE Kézfertőtlenítő gél 50 ml-es kiszerelésének hála nem foglal sok helyet a táskában, ellenben képes elpusztítani a baktériumok és a vírusok 99,9%-át.

Sok jó kis nyalókán is elfér
Ha kirándulni vagy nyaralni indul a család, a legtöbb hétköznapi szabály alól felmentést adunk magunknak. (És ez így is van rendjén!) Nem kell korán lefeküdni, ellenben szabad sokáig lustálkodni reggelente, és a finomságokból is több megengedett ilyenkor. Utóbbi tekintetében azonban összeköthetjük a kellemeset a hasznossal. A LIVSANE Multivitamin nyalóka trópusi gyümölcs ízesítésével tökéletesen passzol a vakáció hangulatához, miközben 10-féle vitaminjával észrevétlenül gondoskodik a kicsik és a nagyok egészségéről.

A legkisebbek ízlésére szabva
Szabadság ide vagy oda, szülőként egy dologból a szünidő alatt sem engedhetünk. Ez pedig gyermekeink immunrendszerének szigorú védelme. Szerencsére a megfelelő praktikákkal észrevétlenül munkálkodhatunk ezen egy utazás során is. Ebben segít a LIVSANE Kids C-vitamin rágótabletta, mely a kóla, a citrom, a málna és az alma frissítően finom ízeivel a kalandozások közepette is garantáltan a legkisebbek kedvence lesz.