A Nők Lapja 2021/22. heti horoszkópja.

Kos

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezik, ezért akár otthon, akár a munkahelyén nagy teljesítményre képes. Megeshet, hogy amire jó ideje vágyakozik/várakozik, azt a sors most teljesíti. Valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná, ezért fogadjon fenntartással minden olyasmit, amiről talán ön is úgy gondolja, túl szép, hogy igaz legyen. Családtagot támogasson.

Bika

Figyelmének középpontjában a pénz állhat. Nagyobb beruházásokat érdemes lenne most lebonyolítania. Fontos, hogy az anyagiakkal kapcsolatos témát kerülje, mert valaki irigykedni kezdhet, és ezzel csalódást okozhat önnek. Remekül tudja képviselni az érdekeit, ezért a terveit most kellene előadnia, mert a lámpák az élet több területén zöldre válthatnak. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Ikrek

Lehet, hogy valaki segítségével anyagi ügyei pompásan alakulnak. De az is megeshet, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tennie a pénzért, amelyből lesz annyi, amennyi szükséges. Van valaki a környezetében, aki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Olyan dolgokat mondhat önről, amikből egyetlen szó sem igaz. A szerelem ege vakítóan kék lehet, és ha ön szülő, gyermeke boldoggá teheti.

Rák

A párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet, az is lehet, hogy felüti fejét a féltékenység önök között. Előfordulhat, hogy a környezetében valakinek a viselkedése előtt értetlenül áll. Senkinek ne kívánjon rosszat, mert a karma elintézi, hogy amit adott, azt visszakapja. Ha utazik, legyen körültekintőbb, ha tanulmányokat folytat, jó eredményt érhet el.

Oroszlán

Egy helyzet miatt idegessé válik. Valamibe sok munkát fektetett, de az eredmény nem olyan, mint amilyenre számított. Ám a sors nem hagyja magára, és meglepheti egy lehetőséggel, gondolkodás nélkül igent kellene mondania rá. A párkapcsolatokban olyasmi kerülhet szóba, amiben eddig talán nem értettek egyet, vagy már le is mondtak róla, ám most mégis bekövetkezhet.

Szűz

Minden idegszálával a munkára, a megélhetésre kell koncentrálnia. Ha nincs munkája, vagy változtatni szeretne, most lépjen a tettek mezejére, mert jó lehetőséget találhat. A párkapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha ön szülő, gyermekével szorosabbá válhat a kapcsolata. Legyen óvatos, mert a környezetében valaki áskálódhat, és ezzel nehéz helyzetbe hozhatja önt.

Mérleg

Örömében fülig ér a szája egy esemény miatt, amely még a jövőjére is jó hatással lehet. Fortuna istenasszony támogatását az élet több területén is élvezheti, és ettől irigyeinek száma megduplázódhat. Ha utazásra kerülne sor, legyen körültekintőbb, mert becsaphatják, vagy olyan tévedés történhet, amely miatt lehangoltabbá válhat. Ha ön szülő, gyermekére jobban figyeljen.

Skorpió

Lényeges, hogy mielőtt megszólal, számoljon el legalább tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmagát hozhatja kellemetlen helyzetbe. A héten egyaránt szerencsés lehet a pénzügyekben és a szerelemben. Ha ön szülő, gyermeke félelmet érezhet, ezért hallgathat el ön elől valamit. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen, ha beavatkozásra kerülne sor, ne izguljon, jó kezekben lesz.

Nyilas

Ha párkapcsolatban él, társa zavaros helyzetbe kerülhet, ami meglátszik a hangulatán. Legyen elfogadóbb vele, és siessen a segítségére. Akkor is, ha ezt ő nem kéri. Pénzügyek terén a dolgok jól alakulhatnak. Olyan összeg ütheti a markát, amelyből dugipénzt képezhet. Érdekes hír is eljuthat a fülébe, döbbenten állhat előtte. Ha műtétre kerülne sor, ne izguljon, minden rendben lesz.

Bak

Környezetében lehetnek olyanok, akik miatt pillanatok alatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Próbáljon meg nyugalmat erőltetni magára, így nem tesz majd olyasmit, amit később megbán. Ha valamit nem ért, inkább kérdezzen, így elkerülheti a tévedést és az esetleges kárt. A munkahelyén van olyan, akire számíthat, és van, akivel nem találja a hangot.

Vízöntő

Ha pénzről van szó, felemás helyzet jöhet létre. Adódhat olyan lehetőség, amely miatt könyvelése bevétel oldala nagyobb mozgásba lendül, ezért szerencsésnek érezheti magát. De lesz olyan kiadása is, amely elkerülhető lenne, ha jobban figyelne, mert úgy nem csaphatnák be. Van olyan személy a környezetében, aki miatt kinyílik a bicska a zsebében. És van olyan, aki önként siethet az ön segítségére.

Halak

A szenvedély lángja magasra csaphat a héten. Csak kezdeményezzen bátran, nem fogják elutasítani. Az sem kizárt, hogy olyan esemény következik be, amely miatt szerencsésnek érezheti magát, ezért ne hagyja ki a szerencsejátékokat. Előfordulhat, hogy ami miatt korábban szorongott, annak most búcsút int. Ha ön szülő, gyermekének nagyobb szüksége lehet az ön szeretetére.