A legmeghatóbb történetek írói és főszereplői Nők Lapja előfizetést nyerhetnek.

Kedves Olvasó!

A Nők Lapja több mint hetven éve kíséri a mindennapjainkat. Olvasói hűségének köszönhetően tudott mindmáig a legnagyobb példányszámú magyar újság maradni.

Az utóbbi év présben tartott bennünket, hasonló nehézségekkel szembesültünk mi mind az elmúlt hónapokban: a vírus miatti szorongás, az online oktatás, az idős szülők segítése, a túlhajszoltság, a bezártság mindannyiunkat megviselt. A legnagyobb példányszámú magyar újságként szeretnénk arra biztatni olvasóinkat, hogy az elmúlt év nehézségei után álljunk meg egy pillanatra, fújjuk ki magunkat és mondjuk ki: helytálltunk. Mi mindannyian.

De talán akad a környezetében valaki, egészségügyi dolgozó, tanár, futár, szülő, nagyszülő vagy kolléga aki helytállásával, lélekjelenlétével különösen lenyűgözte, inspirálta önt az elmúlt hónapokban.

Ha úgy érzi, sokak számára érdekes lehet a története, írja meg nekünk! A leginkább erőt adó, szívhez szóló történeteket megosztjuk olvasóinkkal, és megajándékozzuk a történet hősét és beküldőjét egy egyéves Nők Lapja előfizetéssel!

A pályázatokat e-mailben várjuk az olvasok.noklapja@centralmediacsoport.hu címre, a tárgyba, kérjük, írja bele: ÉS KI A TE HŐSÖD?

Pályázat terjedelme: minimum 1000 – maximum 1500 karakter lehet

A Nők Lapja szakmai zsűrije által legjobbnak ítélt 3 történetet a Nők Lapja magazin 32. lapszámában mutatjuk be, valamint a nőklapja.hu honlapon is megjelenik.

A PÁLYÁZATOK BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2021. július 4. éjfél.

Pályázatunkat a Central Médiacsoport Kiadó „Te is hős vagy!” kampányának keretében hirdettük meg.
A Pályázati Szabályzatot megtalálja itt: Nők Lapja Te is Hős vagy pályázati szabályzat

Kiemelt kép: nőklapja.hu