Alakformálás és bőrfiatalítás nyáron (x)

Neked is ismerős a helyzet, hogy dacára az edzésnek és fit életformának a bőröd állapota már közel sem a régi? Szeretnél fiatalosabb megjelenést, de rettegsz a sebészkéstől? Ha elhatároztad, hogy teszel valamit, akkor érdemes alaposan körülnézned, hiszen léteznek olyan arc- és testkezelések, amelyekkel elérheted a vágyott testformát és a feszesebb bőrt.

A testedzés új szintje, a klinikai fitnesz

Napjaink rohanó ritmusa, az egyre szorosabb időbeosztás, és a teendők végtelen sora sokak számára elérhetetlenné teszi a rendszeres sportolást, így a formás és tónusos izomzat elérését is. Ezt felismerve a méltán híres olasz lézergyártó cég, a DEKA létrehozta a SCHWARZY kezelést. Elektromágneses energia és két speciális kezelőfej használatával a készülék képes kontrakciókat előidézni az izmokban, mintha csak egy kemény fizikai edzésen venne részt a páciens, mindezt azonban kényelmes pozícióban, egy kezelőágyon fekve. Az elektromágneses energia által létrehozott izomösszehúzódások olyan mértékűek az izmokban, mint egy súlyzós edzésen. Az állítható intenzitás lehetővé teszi, hogy edzettségi szinttől függően, maximálisan személyre szabható legyen a kezelés. A SCHWARZY tökéletesen alkalmas az izmok feszesítésére, izomtónus növelésre, vagy akár testkontúr formálásra. A kezelés nem igényel előkészületet, nincs szükség gyógyulási időre, és mindössze 30 percet vesz igénybe, így még az ebédszünetbe is belefér. Az egyetlen mellékhatás az izomláz lehet, akárcsak egy kimerítő és kemény edzést követően.

 Van egy kis zsírfelesleged, amit egyszerűen képtelen vagy eltüntetni? Erre is megoldást nyújt a SCHWARZY elektromágneses izomstimuláció, kiegészülve a gyártó egyik legsikeresebb eljárásával, az ONDA Coolwaves mikrohullám alapú kezeléssel. A speciális, orvosi célokra előállított mikrohullámot egy hűtött kezelőfejjel juttatjuk a bőralatti rétegbe, ahol magas hőmérsékletet generálva elpusztítja a zsírsejteket, amik aztán a nyirokkeringés útján kiürülnek a szervezetből. Mindezt a legnagyobb biztonság mellett, a szervezet természetes anyagcseréjét felhasználva teszi, így természetes módon szabadulhatsz meg a makacs zsírpárnáktól. A kezelést kiegészíti a lökéshullám terápia közvetlenül az ONDA után, ami fontos szerepet játszik a nyirokkeringés stimulálásában, emellett helyi feszesítő hatása sem elhanyagolható.

Az ONDA és a SCHWARZY kombinációjával a karcsú, feszes, tónusos test többé nem álom, fájdalom, műtéti beavatkozás és kemény fizikai igénybevétel nélkül. Élvezd a nyarat bomba formában, feszes testtel és formás izmokkal!

Mikor válaszd az ONDA – SCHWARZY kombinált kezelést?

– ha edzőterem és kemény fizikai igénybevétel nélkül formálnád az izmaid

– ha rendszeresen sportolsz, de az eredmény nem tökéletes

– ha egyes izomcsoportokat definiáltabbá, láthatóbbá szeretnél tenni

– ha szeretnél megszabadulni a legmakacsabb zsírpárnáktól is

– ha csak rövid időd van erre, esetleg csak egy ebédszünet

– ha fájdalommentes és biztonságos módon szeretnéd elérni az álomalakod

Arcfeszesítés és kollagéntöltés természetes módon

A test mellett az arc és a nyak a legfontosabb terület, ha a fiatalos megjelenés kerül szóba. A kor előrehaladtával az arcbőr veszít rugalmasságából, a kollagén és az elasztin szálak megereszkednek, megjelennek a finom ráncok, majd a mélyebb barázdák. A jó hír az, hogy manapság számos megoldás létezik a jelenség lassítására, sebészi megoldás nélkül. A DEKA egy másik forradalmi újdonsága a RedTouch kezelés, amely ott képes megállítani az öregedést, ahonnan az kiindul. A RedTouch ugyanis a bőrben lévő kollagén rostokra fókuszál: az általa kibocsátott lézerfény kifejezetten kollagén-specifikus, vagyis a bőr irharétegben lévő kollagénszálakat veszi célba. A meglévő kollagént összehúzza, így természetes lifting hatást idéz elő, emellett új rostok képződésére készteti a bőrt. A kezelés hatására a bőr feszesebb, rugalmasabb és láthatóan fiatalosabb lesz. A kezelés teljesen fájdalommentes, gyorsan múló vörös foltocskákon kívül látható jele nincs, így folytatható utána a megszokott napi tevékenység. Érdemes a kezeléseket kúraszerűen alkalmazni, 3 alkalommal 2 hetes időközzel, vagy negyedéves ismétléssel. A megfelelő fényvédelem mellett pedig a nyári időszakban is végezhető a kezelés, így nem kell megvárnod a borongós őszt.

Miért válaszd a RedTouch kezelést?

– mert a kollagén feltöltés természetes módon, saját anyagaiddal történik

– mert sebészi beavatkozás és sérülés nélkül érhető el

– mert nem igényel előkészületet és nincs gyógyulási idő sem

– mert látványosan javítja a bőr szerkezetét, rugalmasságát és struktúráját

– mert a finom ráncok, mélyebb redők mellett a pigmentfoltok kezelésére is képes

– mert az arccal együtt a nyak, vagy a kézfej bőre is kezelhető

A RedTouch kezelés bőrfelépítő hatását kollagénképződést segítő és hidratáló hatóanyagokkal támogatjuk, ehhez bőrápoló termékeket javaslunk a francia Thalion és a Jean d’Arcel kínálatából.

Itt a nyár, közeleg a jó idő. Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha az első napsugarak a narancsbőrmentes feszes formáidat és a felfrissült arcbőrödet simogatnák, itt az ideje, hogy mielőbb megjelenj nálunk!

Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet
1026 Budapest Fillér utca 33.
Tel: +36 1 316 7677, +36 1 336 0077, +36 70 770 2663
www.drderm.hu
Instagram: @bodyformerbuda @drdermlaserclinic