A stílusos, harmonikus otthon nem álom többé

Egy harmonikus lakás nemcsak ízléses, de funkcionális is. A tudatos életmódhoz ráadásul az is hozzátartozik, hogy időtálló darabokat válasszunk, amelyeket nem akarunk majd szezononként lecserélni. De mi van, ha sem affinitásod, sem időd nincs elmerülni a lakáskiegészítők világában?

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————

A ruháidat és a hozzájuk illő kiegészítőket gondosan összeválogatod, eszed ágában sem lenne például egy esküvőn mackónadrágban, lakktáskával megjelenni. A legtöbb ember számára ez teljesen evidens, ahogyan az is, hogy akár divattanácsadó segítségét kérik. Arra azonban, hogy az otthonuk kiegészítői esetén tanácsot kérjenek, még mindig nem sokan gondolnak, pedig az otthonuk az, ahol a legtöbb időt töltik (különösen az elmúlt időszakban).

Pedig nem meglepő, ha esetleg bizonytalan vagy, hogy pontosan milyen lakáskiegészítőkkel, textíliákkal vagy dekorációkkal vedd körbe magad otthonodban, hiszen elképszető a kínálat a piacon, ráadásul igen nehéz funkcionális, minden igényt kielégítő stílust teremteni a túlzsúfoltság érzése és fölösleges költekezés nélkül. Ha szakértő segítségét kéred, akkor nemcsak 100 százalékban a személyiségednek és stílusodnak leginkább megfelelő otthon lesz a végeredmény, de abban is biztos lehetsz, hogy a választott kiegészítők úgy lesznek elhelyezve a térben, összhangban a már meglevő darabjaiddal, ahogyan az tökéletes lesz.

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————