Vedd fel a harcot a striákkal!

A jól látható csíkok különösen zavaróak tudnak lenni a bikiniszezonban, de szerencsére léteznek hatékony halványító trükkök, amelyeket érdemes bevetni.

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————

A striák kamaszkorban jelenhetnek meg először, amikor beindul az intenzív növekedés, de ugyanúgy felbukkanhatnak terhesség alatt, testépítőknél erőteljes izomfejlesztéskor és nagyfokú hízás, fogyás esetén is.

A striák először vöröses, lilás csíkok formájában jelennek meg, amelyek aztán lassan kifehérednek. Legtöbbször a hastájékon, csípőn, combon, fenéken okoznak problémát, de akár a vállakon is előfordulhatnak. Úgy keletkeznek, hogy a feszességet adó kötőszöveti rostok a bőr megnyúlásakor elveszítik rugalmasságukat, majd elszakadnak. Nem tudni pontosan, hogy egyesek miért hajlamosabbak rá, mások meg miért kevésbé, de leginkább genetikai hajlamnak tudják be a szakértők. A megjelent csíkokat teljesen eltüntetni nem lehet, halványítani viszont már annál inkább. Fontos, hogy a bosszantó csíkok semmilyen egészségügyi gondot nem okoznak, csupán esztétikailag zavaróak – ez azonban sokak számára jelenthet problémát, különösen a nyári kisruhák és bikinik szezonjában.

Mit együnk és igyunk?

Fő szempont, hogy a bőrt feszesebbé és egyenletesebbé tegyük. Éppen ezért soha nem szabad megfeledkeznünk a megfelelő folyadékbevitelről (legalább napi 2-3 liter víz formájában), illetve az egészséges táplálkozásra is ugyanúgy oda kell figyelnünk. Bizonyos ételek sokat segíthetnek abban, hogy megőrizzük bőrünk rugalmasságát. A különböző olajos magvak, a búzacsíra, a halfélék és a fehérjék bőrünk őrei. Csak úgy, mint az idényzöldségek és -gyümölcsök, amelyekből minden nap kell fogyasztanunk. Nem hagyhatjuk el a rendszeres testmozgást sem, amivel szintén sokat javíthatunk bőrünk állapotán.

Hasznos trükkök

Sokan a masszázsra esküsznek, ahol a speciális technikán kívül nagy hangsúly van a különböző növényi olajok használatán. Fontos, hogy mindig nedves bőrre vigyük fel őket, de akár rózsavizet, levendulavizet is használhatunk első lépésként. A váltott, hideg-meleg zuhany is sokat javíthat a bőrszerkezeten, illetve érdemes a „csíkos” részeken testradírt is bevetni. Tűző napon takarjuk le a problémás bőrfelületet vagy használjunk magas faktorszámú napozókrémet, mert a barna bőrön még inkább kirajzolódhatnak a kifehéredett striák.

Látható eredmény, akár 28 nap után

Mivel a striák kezelése lassú folyamat, sokan feladják a próbálkozást, pedig nem szabadna! Aki gyors, látható eredményre vágyik, annak érdemes professzionális megoldáshoz folyamodnia, amelyet otthon, saját kezűleg alkalmazhat. A Lavyl Astria bőrkondicionáló sprayt kifejezetten a striák kezelésére fejlesztették ki. Komoly kutatómunka előzte meg a termék forgalomba helyezését, hatékonyságát pedig laboratóriumi vizsgálatok igazolják: a független bevizsgálás alapján a Lavyl Astria mérhetően csökkenti a striákat, korrigálja és elhalványítja őket.

A J. S. Hamilton Intézet tesztjén rögzített eredmény, a Lavyl Astria 28 napos használata után

A Lavylites új termékével akár már néhány hét múlva látható változást érhetünk el. A Lavyl Astria hidratálja, rugalmasabbá teszi és a mélyrétegeiben táplálja a bőrt. A vonalak megjelenése ugyanis egyfajta jelzés, amely azt tudatja: a bőrnek és az alatta lévő kötőszövetnek extra támogatásra van szüksége. A Lavyl Astria titka az olyan nagy erejű, természetes összetevőkben rejlik, mint a különféle gyógynövényekből préselt olajok és tápláló növényi vajak, amelyet a Lavylites egyedien komplex mestereszenciája egészít ki. Együttes hatásuk fokozottan tonizálja a bőrt, és növeli a rugalmasságát. Ráadásul a készítmény teljesen alkoholmentes és semmilyen mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

A speciális műszerekkel végzett vizsgálatok azt igazolták, hogy a tágulási csíkok már 28 nap alatt csökkentek a termék használatával. Tehát a javulás már néhány hét után szabad szemmel is jól látható. A Lavyl Astria hatékonyságát a vásárlói visszajelzések mellett a nemzetközileg elismert J.S. Hamilton Intézet igazolta, ahol a termék kitűnő teszteredményeket és versenyeredményeket produkált. 2021 első hónapjaiban végezték el a termék tesztjét különböző életkorú és bőrtípusú nők bevonásával, akik négy hétig használták a kozmetikumot. Még a legérzékenyebb bőrűek sem tapasztaltak mellékhatást. A tesztalanyok visszajelzései és a műszeres mérések is igazolták, hogy napi többszöri használattal valóban halványíthatóak a striák. Így végre az önbizalmunk is visszatérhet a nyáron!

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————