Kerüljünk közelebb egymáshoz az illatok erejével! (x)

Sokat emlegetett tény, hogy érzelmeinket és gondolatainkat nem csak szavainkkal tudjuk kifejezni, azonban azt kevesen tudják, hogy hanglejtésünk és testbeszédünk mellett, az általunk viselt illattal is kommunikálunk. Nem véletlen, hogy a parfümkészítés igazi művészet, hiszen a parfümőrök érzelmeket közvetítenek illatkompozícióikon keresztül. A megfelelő parfüm viselésével történeteket, hangulatokat oszthatunk meg a körülöttünk levőkkel, pozitív érzelmeket generálhatunk, legyen szó szerelemről, vidámságról vagy akár szenvedélyről. A pozitív érzelmekre pedig most igazán nagy szükségünk van.

A parfümkészítés terén 135 éves múlttal rendelkező AVON mindig is nagy hangsúlyt fektetett a romantikus érzelmek közvetítésére illatain keresztül, hiszen a legmélyebb szerelem érzelmeit sokak számára nehéz szavakba önteni. A szerelmes történetek kifejezésére alkotta meg Today Tomorrow Always illatcsaládját, amelynek minden tagja egy romantikus kapcsolat különböző állomásairól mesél.

A TTA Today for Her parfümöt az ismerkedés időszaka inspirálta, amikor első találkozásunkat egy finom, derűs illattal még emlékezetesebbé tehetjük, könnyen felhívhatjuk magunkra kiszemeltünk figyelmét. A TTA Tomorrow for Her a kapcsolat elején levő vadító izzást idézi meg, amikor folyton egymás karjaiba vágyunk és kincsként élünk meg minden együtt töltött percet. Ilyenkor apró kedvességekkel hidalhatjuk át a külön töltött időt, például egy kézzel írt szerelmes üzenetre fújva parfümünket kedvesünk akkor is közel érezhet minket, ha épp nem lehetünk együtt. A TTA Always for Her a hosszútávú szerelem, a mindörökké egymásért üzenetét közvetíti. Fontos, hogy a kapcsolatunk ezen szakaszában is fektessünk hangsúlyt a romantikára randiestekkel, a másiknak szánt apró meglepetésekkel.

A család legújabb tagja a TTA This Love parfüm  arra ösztönöz, hogy ne várjunk a „megfelelő” alkalomra, szeressünk ma, holnap és mindig! Az illatkompozíció pézsmával kelti életre a szenvedélyt, amelyet jázminszirmok finom aromáival varázsol szabaddá és felhőtlenné, majd energizál a derűs rózsaszín grépfrút elragadó játékosságával, így alkotva meg az örök fiatalság, a jókedv és a vonzalom elegyét egyetlen illatkompozícióban.

Az AVON párunknak is megalkotta a tökéletes illatot, a TTA for Him kölni az igazi férfi illata, aki magabiztos, szexi és sikeres, mindig megnevettet és a tenyerén hordoz. Az élénk narancsvirág, a kényeztető vanília és a lehengerlő vetiver ellenállhatatlan elegyéből született meg az illat, amely oly maradandó, akár kettőnk története, melyben tökéletesen kiegészítjük egymást.

„Az AVON márka története a parfümökkel kezdődött, melyhez mindvégig hűek maradtunk olyan illatok fejlesztésével, melyek képesek lehetnek közelebb hozni az embereket egymáshoz. A Today Tomorrow Always prémium illatcsaládunk 2004 óta meséli el időről időre a kiváló parfümőrök alkotta szerelmi történeteit, melyekkel könnyen azonosulhatunk. Nem véletlen, hogy illataink közül ez az egyik legtöbbet értékesített termékcsalád, mely oly sok hölgy szívét megdobogtatja, hiszen az őszinte szerelem különböző állomásait ünnepli, felidézve  életünk legromantikusabb, legboldogabb pillanatait, melyekre most, ha lehet még nagyobb szükség van.” – nyilatkozta Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

Avon Today Tomorrow Always illatcsalád elérhető itt: https://avononline.avon.hu/5676-492/parfum/today-tomorrow-always