A Nők Lapja 2021/21. számának horoszkópja.

Kos

Furcsa helyzet alakulhat ki, mert ellentmondásos hírek is a fülébe juthatnak.  Valaki talán olyasmit mond, amivel mélyen megsebzi az ön lelkét. Ugyanakkor tudomást szerezhet olyasmiről is, ami miatt feltámadhat önben a remény, hogy a dolgok mégis jól alakulhatnak. Családtagért sokat tehet, kiveheti részét a ház körüli teendőkből. Ingatlanügyletet most intézzen.

Bika

Valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Mindaz, ami elhangzik, elbizonytalaníthatja, illetve anyagi téren a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezte. Mivel most nem tudja jól képviselni az érdekeit, jobb, ha később áll elő az elképzeléseivel. Olyasmi juthat a tudomására, amit a siker érdekében titokban kellene tartania. Kapcsolat boldoggá teheti. 

Ikrek

Megeshet, hogy olyan hír jut a fülébe, ami miatt a csalódás érzése járhatja át minden porcikáját. Ha még van munkája, előfordulhat, hogy felettesének olyan elvárásai vannak, amelyeknek akkor tud megfelelni, ha összeszedi magát, és koncentrál a feladatra. Az élet sodorhat útjába egy lehetőséget, gondolkodás nélkül meg kell ragadnia, mert ezzel sikeressé válhat.

Rák

Valakinek a rosszindulata előtt döbbenten állhat. Olyan hírről szerezhet tudomást, hogy csak kapkodja a fejét. Mivel rendkívüli energiával rendelkezik, most el tud végezni olyan dolgot is, amit egy ideje talán halogatott. A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki, és akár szakítópróbára is sor kerülhet. Ha politizál, igyekezzen diplomatikus lenni.

Oroszlán

Megtud valamit, ami miatt csalódottnak érezheti magát. Előfordulhat, hogy valaki még a csillagokat is megpróbálja lehazudni az égről. Egészségére, testi épségére jobban kellene vigyáznia, mert betegség átmenetileg kivonhatja a forgalomból. Ha műtétre, vizsgálatra kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz. Valaki irigysége meglepheti, de inkább irigyeljék, mint sajnálják.

Szűz

A környezetében valaki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Olyan szituáció jöhet létre, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ha még van munkája, akkor nemcsak jó teljesítményt kellene nyújtania, de a felettesét érdemes lenne tömjéneznie a siker érdekében. Ha ön szülő, gyermekének most dédelgetésre, szeretetre lenne szüksége, és arra, hogy ön szavakba is öntse érzéseit. Pénzére jobban vigyázzon.

Mérleg

Előfordulhat, hogy semmi mást nem tehet, mint hogy alkalmazkodik a körülményekhez és másokhoz. Családon belül őrjítő helyzet jöhet létre, ezért mielőtt megszólal, el kellene számolnia legalább tízig. Megeshet, hogy ami el tud romlani, az el is fog, és ezért mélyen zsebbe kell nyúlnia. Felettesére hatást gyakorolhat, ám ha állást kíván változtatni, most érdemes a tettek mezejére lépnie.

Skorpió

Nagyon meg kell gondolnia, kinek, mit és hogyan mond. Ugyanis olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt annyira idegessé válhat, hogy olyasmit is kiejthet a száján, amit a saját érdekében nem kellene. Ha párkapcsolatban él, társának anyagi problémái adódhatnak, ez pedig feszültté teheti a kapcsolatukat. Utazás jól sikerülhet, olyan esemény is történhet, amely jó hatással lehet a jövőjére.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a kapcsolatuk, hogy a szakítás is szóba kerül. Most döbbenhet rá arra, hogy valakivel olyan nagy lehet a különbség önök között, hogy nincs értelme az ismeretséget tovább fenntartani. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Váratlan esemény is bekövetkezhet, ami miatt át kell szerveznie a napjait.

Bak

A megérzései talán soha nem működtek annyira jól, mint ezen a héten. Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, és elkerülheti a nagyobb bajokat. Jó lenne, ha önvizsgálatot is tartana, mert kiderülhet, hogy nem másban van a hiba, hanem önben. A házasságokban, régi együttélésekben a társa most többet tehet azért, hogy a kapcsolatuk kiválóan működjön. A héten érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket intéznie.

Vízöntő

Ha ön szülő, gyermekétől olyan dolgot várhat el, amelyet csemetéje nem tud vagy nem akar megtenni. Ebből konfliktus alakulhat ki. Pénzügyek terén óvatosnak kéne lennie, mert előfordulhat, hogy becsapják, vagy elszámítja magát. Kollégával vagy munka során megismert személlyel nagyon jól kijöhet. Éghet a keze alatt a munka. Ha ön vállalkozó, nagyobb problémával kell most szembenéznie.

Halak

Lehet, hogy családon belül alakul ki olyan helyzet, hogy összeszorulhat miatta a gyomra. Olyan dolog juthat a tudomására, amely miatt csalódottnak érezheti magát, és amelyet jó lenne, ha titokban tartana. Ingatlanügylet intézésével várjon még egy kicsit. A szerelemben viszont boldog pillanatokat élhet át. Ha ön szülő, gyermeke miatt is elégedettséget érezhet.