Paradicsomi hallás – A Phonak Audéo Paradise megérkezett (x)

A legtöbben természetesnek vesszük a hallás meglétét, csak akkor figyelünk fel ennek hiányára, amikor megjelennek az első problémák. Erre kínálnak jó megoldást napjaink korszerű hallókészülékei. Ma már olyan hallást segítő eszközök érhetők el, amellyel szinte észrevétlenül pótolhatjuk elvesztett hallásunkat.

A technológiai vívmányok a hétköznapjaink részévé váltak, melyek a hallókészülékek esetében is teret hódítanak annak érdekében, hogy a hallókészülékek a kényelem és diszkréció maximális figyelembevétele mellett minél részletgazdagabb hallást biztosítsanak, mindezt a legvalósághűbb módon.

A Phonak Audéo Paradise hallókészüléket a természet ihlette. Több évtizednyi technológiai szakértelem, innováció és töretlen elhivatottság gyümölcse. A készülékek tudása egy olyan új és erőteljes chipre épül, amely páratlan hallást biztosít még a legnagyobb kihívást jelentő halláskörnyezetekben is, így a hallásteljesítmény egy merőben új szintjét nyújtja.

A halk beszéd nagyon fárasztó mindazoknak, akik hallásveszteséggel élnek, így e hallásmegoldások terén fontos szempont ezen funkciók biztosítása. Az Audéo Paradise-ba épített beszédkiemelő funkció felerősíti a halk beszédet, így a nem szemből érkező hangokat is gond nélkül meghallhatjuk. A személyre szabott zajszűrés lehetővé teszi, hogy saját hallási igényünknek megfelelően állítsuk be a környezeti zaj szintjét. A „Mozgásérzékelő hallás” funkció érzékeli a járás közbeni beszélgetést és automatikusan ehhez igazítja hallókészülékek mikrofonbeállításait. Az Audéo Paradise hallókészülék összesen nyolc Bluetooth eszközzel párosítható és ezek közül párhuzamosan két aktív Bluetooth kapcsolatot képes kezelni, így nem kell kompromisszumot kötni a TV-nézés és telefonálás között.

  • Kiváló beszédérthetőség
  • Kristálytiszta, természetes hangzás
  • Okos alkalmazások
  • Beszédirány érzékelő hallás
  • Dinamikus-zaj csökkentés
  • Beszédkiemelés
  • Érintésvezérlés
  • Közvetlen kapcsolódás iOS és Android eszközökhöz
  • Szabadkezes telefonálás

Ne idegeskedj tovább a hallásod miatt! Emeld új szintre életminőségedet a Phonak Paradise hallókészülékkel és élj kommunikációs akadályok nélküli életet!

Ingyenes kipróbálásra bejelentkezés ITT.

Gyógyászati segédeszköz. A kampányban csak a társadalombiztosítás által nem támogatott készülékek vesznek részt.
*A felsorolt funkciók az Audéo P-90 R készülékben érhetők el.