Összegyűjtöttük azokat az Airbnb-fotókat, amelyek a legtöbb szívet kapták az Instagramon. Te Kaliforniába vagy inkább Provence-ba mennél?

Amíg az egész világ türelmetlenül arra vár, hogy végre szabadon utazhassunk bárhová, az Airbnb fotóinak köszönhetően akárhova elutazhatunk – még, ha csak virtuálisan is. Álmodozni szabad, és kötelező is.

Mediterrán kastély Provence-ban

Nem csoda, hogy ez a kép vezeti magasan a listát. Ki ne szeretne ebben a medencében úszni egy nagyot, majd egy napágyban koktélozni? A Château St-Victor-La-Coste több mint 76 000 kedvelést gyűjtött be. Összesen három ház található a birtokon, az egyikben egy pazar franciaágyas szoba várja a vendégeket. A 16. században épült kastélyból egy rövid sétával könnyen elérhetőek a környék üzletei, éttermei. A hirdetésben külön kiemelik a tulajdonosok, hogy a régi, vastag falak miatt nincs wifi-jel, ezért ide tényleg csak az menjen nyaralni, aki valódi pihenésre vágyik.

Fotó: Instagram

Tengerparti kisház Chilében

A chilei Valparaiso partján felállított Punta Quintay szinte beleolvad a Csendes-óceán hullámaiba. Az 54 nm-es mini nyaraló – ami 67000 lájkot kapott a felhasználóktól – egy szobából, egy nappaliból és egy tengerre néző teraszból áll, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a Quintay-öbölre. Jól felszerelt konyha várja a párokat és a gyerekes családokat egyaránt.

Fotó: Instagram

Guatemalai villa

Az Atitlán-tó mellett, a Pasajcapnál várja az utazókat ez a sziklára épült, konténerre hasonlító ház. A vízre és a hegyekre néz a háló, a nappali és a terasz is, továbbá egy kiskert is található a szállás mellett. Ezek az adottságok több mint 66 000 szívecskét hoztak a képnek. A teraszon a kerti bútor mellett egy függőágyat is felszereltek, ami tökéletes helyszín a friss kókuszvíz elfogyasztására.

Fotó: Instagram

Erdei kunyhó Amerikában

Vermontban található ez a szállás, közvetlenül egy farm mellett. A hálószoba üvegfalának köszönhetően olyan érzés, mintha az erdőben, a fák között pihennénk. Ezt a képet a Tanglebloom Flower Farm tulajai készíttették, és 50 000 körüli lájkot zsebeltek be. A közelben lehet biciklizni, úszni, kirándulni.

Fotó: Instagram

Minimalista ház Kaliforniában

A @workingholidaystudio által megörökített ház a kaliforniai sivatagban található. Két szobájával több mint 46 000 kedvelést kapott. A Casa Mami Pioneertown öt hektáros területen fekszik, a pueblo stílusú ház tökéletes menekülés a pihenésre vágyó embereknek. A legközelebbi város 20 perc autóútra található.

Fotó: Instagram

Régi iskola New Yorkban

A város északi részén található100 éves iskolai épületet stílusosan felújították, hogy aztán minél többen élvezhessék a régi épület nyugalmát. A 19th Century School House w Pool 200 nm-es főépületében 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. A harmadik hálószoba egy külön kis lakban van, csak néhány lépésre a főépülettől – azt inkább párok részére ajánlják. Az egyedi, vintage bútorok és az eredeti fapadló is jól tükrözi az épület 19. század báját. Ezt a képet 43 000 lájkolták az Instagramon.

Fotó: Instagram

Faház az USA-ban

A Darby House egy erdő ölelésében fekszik, a Delaware-folyó mentén, mindössze 2 órára New York belvárosától. A környék tökéletes túrázásra, a közeli kisvárosok felfedezésre, este pedig a csillagos ég alatti pihenésre. Ez a vidéki csoda majdnem 40 000 ember szívét ejtette rabul.

Fotó: Instagram

Forrás: vogue.fr, Kiemelt kép: Instagram