A Nők Lapja 2021/20. heti horoszkópja.

Kos

Olyan esemény következhet be, amely miatt örömében fülig ér a szája. Sőt az is megeshet, hogy amiről korábban le kellett mondania, azt most visszakapja, vagy a sors más módon kárpótolja az elszenvedett veszteségért. Tudomására juthat valami, jó lenne, ha a saját érdekében titokban tartaná. Családtagjaival összerúghatja a port, és ami el tud romlani, az el is fog.

Bika

Figyelmének fókuszában az anyagiak állhatnak. Pénzügyek terén jól tudja képviselni az érdekeit, ezért most kellene előállnia ez irányú elképzeléseivel, mert megvalósulhatnak. Előfordulhat, hogy a felettese olyasmit mond, amivel ön nem ért egyet, vagy a korlátozást viseli nehezebben. A párkapcsolatokban viszont mindent meg tudnak beszélni, és élvezheti a társa támogatását.

Ikrek

Olyan dolgok valósulhatnak meg, amelyek miatt örömében a föld felett lebeghet. Fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon, mert tévedés miatt veszteség érheti, vagy hátrányos helyzetbe kerülhet. Még fontosabb, hogy adódjon bármilyen lehetőség, önnek becsületesnek kell maradnia, különben később nagyon megütheti a bokáját. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila eltalálhatja.

Rák

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha mégis idegen országba megy, vigyen magával jóval több pénzt, mint amennyit korábban tervezett. A pénzére amúgy is jobban kellene vigyáznia, mert veszteség érheti. Ne kívánjon rosszat senkinek, még annak se, aki árt(ott) önnek, mert a sors elszámoltatja az illetőt. A házasságokban, régi együttélésekben fellángolhat a szenvedély.

Oroszlán

A kapcsolatok talán soha nem játszottak olyan nagy szerepet az életében, mint ezen a héten. Nemcsak az ön szekerét tolhatja valaki, hanem ön is jót cselekedhet mással. Rendkívül termékeny ez a hét, ha nem vágyakozik utódra, ne felejtsen el védekezni. A házasságokban, régi együttélésekben társa gondolatai a pénz körül foroghatnak. Ha van gyermekük, feszültség alakulhat ki miatta.

Szűz

A félreértések hetének is nevezhető a mostani, ezért világosan és egyértelműen kommunikáljon, különben olyan tévedésbe eshet, amivel megnehezítheti a saját életét. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át, ha önnek nem csak a pénz körül forognak a gondolatai. Társa sokkal elfogadóbb, mint ön. Értékelje ezt a viselkedést. Ha ön szülő, gyermeke miatt az aggodalom és az öröm érzései váltakozhatnak a lelkében.

Mérleg

Lehet, hogy egy régi kapcsolat felújíthatóvá válik. Talán nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat, mert már egy szinttel feljebb léptek. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely hatással lesz a jövőjére. Ha házas, társának nagyobb figyelmet és energiát kell fordítania a saját rokonságára. Ha külföldre utazik, bonyolult helyzet kialakulásával kell számolnia. Felettesénél könnyebben elérheti, amit szeretne.

Skorpió

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha még nem beteg, most jobban oda kellene figyelnie saját magára, mert egészségi probléma kivonhatja önt a forgalomból. Most érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intéznie. Megeshet, hogy belebonyolódik egy olyan dologba, amit titokban kell tartani. Párja után ne nyomozgasson.

Nyilas

Ha párkapcsolatban él, társa állhat figyelmének középpontjában. Élete párjának szüksége van az ön támogatására, biztató szavaira. Ha válófélben van, ragaszkodjon ahhoz, amiről úgy gondolja, jár önnek. Ugyan nem fog térdig gázolni a pénzben, de ha anyagiakról van szó, most nem lesz oka panaszra. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat. Valakinek a szerencsétlensége megdöbbentheti.

Bak

A szerelmi kapcsolatokban hol villámok cikáznak, hol derűs lehet az égbolt. Minden azon múlik, ön mit és hogyan szeretne. Társa most sokkal elfogadóbb, mint korábban. Egy ismeretségnek nagy hasznát veheti. Pénzügyei jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markát, amiből dugipénzre is jut. Ha most kívánja összekötni az életét valakivel, a lehető legjobbkor teszi.

Vízöntő

Ha ön szülő, minden gondolata a gyermeke körül forog. Ha még nem szerelmes, meglepődve veheti tudomásul, hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket táplál. Olyan esemény is történhet, amely miatt jobban érezheti magát a bőrében. Megeshet azonban, hogy nem fizetik meg a munkáját, vagy a munkahelyén kialakult helyzet miatt feszültebbé válhat. Ha beszél a gondjairól, ezzel meg is nyugtathatja magát.

Halak

Minden figyelmét a családtagjaira kellene fordítania, mert szükségük van az ön szeretetére. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen tevékenységnek. Olyan esemény következhet be, amely miatt roppant szerencsésnek érezheti magát. Ha akár állást, akár hivatást kíván változtatni, most kellene a tettek mezejére lépnie. Szerelmi kapcsolat akkor működhet jól, ha ön elfogadó.