Isteni vacsora 30 percen belül (x)

Neked sincs kedved egy pörgős nap után órákat állni a konyhában, de szeretnél valami finomat főzni vacsorára? Mutatunk 6 ínycsiklandó tésztaételt, amelyek 25-30 perc alatt elkészíthetők. Próbáld ki őket Civita kukoricatésztával, még különlegesebb lesz a végeredmény!

A tészta a kezdők és az időhiányban szenvedők egyik legjobb barátja, amit a hűtőszekrény, illetve a kamra tartalmának függvényében ezerféleképpen tudsz variálni. Ha nagyon szorít az idő (és a korgó gyomrod), próbáld ki a receptgyűjteményünkben található recepteket, a szósz/feltét nagyjából annyi idő alatt elkészül, míg felforr a víz, illetve puhára fő benne a tészta.

Mutatunk húsos és húsmentes verziókat is, a legegyszerűbb spagettiktől kezdve a kicsit extrább hozzávalókat igénylő, minden ízükben a nyarat idéző tésztaételekig. Nyugodtan állj neki akkor is, ha teljesen kezdő vagy a konyhában, ezekkel a fogásokkal nem lehet nagyot hibázni!

Ha szereted a különleges és egészséges alapanyagokat, próbáld ki az ételekhez a Civita különféle kukoricatésztáit, melyek normál és magas rosttartalommal is kaphatók. Mindegyik tojás-és gluténmentes, nincs bennük mesterséges adalékanyag, és számos tésztafajtából válogathatsz, így mindig megtalálhatod az adott ételhez legjobban illeszkedőt.