A Nők Lapja 2021/19. heti horoszkópja.

Kos

Pompás hete lesz, megvalósulhat egy olyan dolog, amire régóta vágyakozott. Kiderülhet, hogy valamiben igaza volt, és elégedettséget érez majd, amikor a tudomására jut egy esemény kimenetele. Pénzügyeinek alakulása miatt fülig érhet a szája. Viszont családtag miatt idegeskedhet, mert most nagyobb terhek nehezedhetnek a vállára. Előfordulhat, hogy egy kapcsolat csalódást okoz önnek.

Bika

Egy esemény jó hatással lehet a jövőjére. Ha tanulmányokat folytat, a gondviselés támogatását élvezheti. Jogi ügyben kedve szerint alakulhatnak a dolgok. Megeshet, hogy olyasmi történik, ami miatt eluralkodhat önön a szorongás. A házasságokban, régi együttélésekben társával talán még a tabutémákat is meg tudják beszélni. Szomszéddal, testvérrel legyen türelmesebb.

Ikrek

Olyan dolog juthat tudomására, amely miatt idegességében még a gyomra is összeugorhat. Ha van titka, és nem szeretné, hogy napvilágra kerüljön, nagyon vigyázzon rá. A megérzései talán sohasem voltak annyira erősek, mint most, hallgasson rájuk. Ha tömjénezi a felettesét, könnyebben elérheti nála, amit szeretne. Külfölddel és tanulmányokkal kapcsolatban nagyobb kiadásra kerülhet sor.

Rák

A szerelmi kapcsolatok komolyra fordulhatnak. Akivel most hozza össze a sors, azzal tervezheti is a közös jövőt. Olyan hír juthat tudomására, hogy meglepetésében talán még a szava is elakad. Ha elégedetlen a helyzetével, járjon nyitott szemmel, mert így észreveheti azt a lehetőséget, amit a sors az útjába sodor. Ha ön szülő, gyermekével fontos dolgot beszélhet meg a héten.

Oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben társa makacssága vagy merevsége, esetleges elképzelései miatt nehezebben kezelhető helyzet jöhet létre. Viszont egy esemény következtében bizakodóbbá válhat, mert lehet, hogy ami miatt korábban nehéznek érezte az életét, arról éppen az ellenkezője derül ki. Külfölddel kapcsolatban a dolgok másként alakulnak, mint ahogy szeretné.

Szűz

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Könnyen elérheti, hogy olyasvalaki egyen a tenyeréből, aki eddig nem támogatta önt. Ha most kíván nagyot változtatni az életén, a lehető legjobbkor teszi. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos bármilyen ügynek, ha tanulmányokat folytat, sikeres lehet. A párkapcsolatokban olyasmi történik, amitől úszhat a boldogságban.

Mérleg

Érdemes ingatlannal, családtaggal, múltbeli eseménnyel kapcsolatos ügyeket a héten intéznie. Ha anyagi problémával küszködik, a sors olyan helyzetet teremt, hogy ennek búcsút inthet. Előfordulhat, hogy szomorú esemény befolyásolja a hangulatát. Ha orvosi vizsgálatra, kezelésre, műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Utazásra kiváló ez a hét.

Skorpió

Jól tudja képviselni az érdekeit, most kellene előadnia mindazt, ami foglalkoztatja. A házasságokban, régi együttélésekben kénytelen többet törődni élete párjának családtagjaival. Ingatlannal kapcsolatos ügyet érdemes most  intéznie. Ha ön szülő, hatást gyakorolhat gyermekére, aki azt teheti, amit ön fontosnak tarthat. Egészséggel, betegséggel kapcsolatos megbeszélésre kerítsen sort.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben társával szinte mindent meg tudnak beszélni. Főként azért, mert élete párja most nyitottabb, és olyan dolgokról is szó eshet, amiket eddig talán a szőnyeg alá söpörtek. A környezetében többen úgy gondolhatják, ön Midász király reinkarnációja, mert amihez nyúl, arannyá változik. Rendkívül balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Bak

Központi témája lehet a pénz, nincs annyi belőle, amennyire szüksége lenne. Ha kölcsönügyleten töri a fejét, alaposan fontolja meg, mert megeshet, hogy  később nehezebben tud majd törleszteni. A párkapcsolatokban nehéz helyzet jöhet létre az anyagiak miatt, főleg, ha ön köti az ebet a karóhoz. Családtagnak nagy szüksége van a szeretetére.

Vízöntő

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Ez még akkor is megeshet, ha ön nem tartozik a szinglik táborába. Ha van gyermeke, körülötte foroghatnak a gondolatai, mert nagyobb szüksége lehet az ön támogatására, mint korábban bármikor. Közben olyan nehéz helyzet is létrejöhet, amellyel szemben ön tehetetlen, és kénytelen lesz alkalmazkodni. Pénzügyei mesésen alakulhatnak.

Halak

A szerelem édes angyalkája telepedhet a vállára, szinte úszhat a boldogságban. Ha párkapcsolatban él, társa életében olyan változás következhet be, amely miatt   jobbá válhat a kapcsolatuk. Ha ön szülő, gyermekének olyan dologra lenne szüksége, amelyet elsősorban ön tud neki megadni. Többször eszébe juthat a múlt, vagy olyasmi történhet, amin meglepődik.