A legújabb szépségápolási trendek és érdekességek a Nők Lapja Szépség új számában

Vonzó, érett, tudatos. A magazin legújabb számában kívül-belül szépülünk! Máris mutatjuk, hogyan!

„Lapozzatok bele” a Nők Lapja Szépség 2021-es tavaszi számába a képre kattintva!

Galéria | 15 kép

A legújabb szépségápolási trendek és érdekességek a Nők Lapja Szépség új számában

A legújabb szépségápolási trendek és érdekességek a Nők Lapja Szépség új számában

Fotó megosztása:

Megoldások

Pillanatokon belül itt a nyár, és talán még soha ennyire nem volt nagy a váltás a tél után. Nemhogy takargattuk magunkat, mint egyébként minden évben, de az arcunk sem látszott a maszk miatt, sőt, emberek közé sem jártunk. Mondhatni, elveszett a kontroll. Az értekezleten, az online baráti találkozókon csak a nyakunkig látszottunk. A boltban csak a szemünk villant ki. Most pedig jön a nyári ruha, a vetkőzés és a rettegett bikiniszezon. Kevés utálatosabb dolog van a női létben, mint ennek a sulykolása, hogy tessék, már megint vetkőzni kell, és jön a nyomasztó kérdés, hogy te hol tartasz a fogyásban?

Vigyázzunk magunkra, természetesen legyünk igényesek, de vannak olyan nyarak, amikor a nő nem akarja mutogatni magát. Amikor nem a teste a legfontosabb. Mindannyian átéltük ezt. Amikor nem voltunk a topon, amikor más volt a fókuszban. Aztán – jó esetben – megráztuk magunkat, és újra jöhetett a bikini.

Szerencsére számtalan segítségünk van abban, hogy jobban nézzünk ki. Rengeteg megoldás létezik, ha nem vagyunk elégedettek egy testrészünkkel, és nem kell kicsit sem szégyellni, ha igénybe vesszük a kozmetikus, bőrgyógyász, sebész segítségét. Statisztikailag kimutathatóan megnőtt a kisebb beavatkozások száma az elmúlt évben szerte a világon. Sokan kihasználják, hogy takarásban vagyunk.

Viszont van, amit lehetetlen takargatni, ilyen az orrunk, amelynek az átalakításáról most mindent összeszedtünk: szakorvos segítségével járjuk körbe, kinek milyen megoldás javasolt (24. oldal). Másik nagy témánk a mommy makeover – a szülés vagy nagyobb fogyás utáni beavatkozások, amikor a diéta, az edzés bizony nem segít minden testrészünkön (84. oldal). Akiknek a természetesebb szépülés a vágyuk, szintén megtalálják a nekik való recepteket a jóga (96. oldal), a legújabb arc- és testkezelések (32. oldal) vagy a probiotikumos hatóanyagok között (76. oldal).

Így már jöhet a szezon, akár bikinivel, akár anélkül.

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség 2021-es tavaszi száma május 12-től kapható!