Megindult a verseny a Marie Claire Beauty Awards indulói között, a döntésbe pedig a szakmai zsűri mellett a közönségnek is van beleszólása. Válasszuk ki együtt a kozmetikumok legjavát!

Egy hónapja van a szakmai zsűrinek és a közönségnek, hogy megtalálják az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket. A Marie Claire magazin szakmai zsűrijében olyan nevek kaptak helyet, akik már évek óta aktívan tevékenykednek a szépségszektorban, így nagy tapasztalattal vágnak bele a pontozásba. Páll Adrienn, a Newschool of Makeup alapítója és vezető sminkoktatója, dr. Philips-Csernus Krisztina esztétikai bőrgyógyász és Dóczy Júlia, a Marie Claire szépségszerkesztője a következő hetekben több száz terméket tesztel, hogy közösen választhassák ki a legjobbakat.

A főbb kategóriákon túl, mint bőrápolás, hajápolás, testápolás, parfümök és sminktermékek, a Marie Claire a szívén viseli a fenntarthatóság ügyét is, ezért hozták létre a Go Green kategóriát.

Az itt induló versenyzők természetes, bio, zöld, vegán összetevőkkel büszkélkedhetnek, vagy éppen környezetbarát csomagolásuk miatt nevezhettek az adott csoportba. És ha mindez még nem lenne elég, díjazzák például a legjobb webshopot, de a leginnovatívabb szépségkütyüt is.

A te véleményed is számít

Nem kizárólag a szakmai zsűri fog dönteni, a Marie Claire nagyon kíváncsi az olvasók véleményére is. A közönség – online szavazatai segítségével – szintén díjakat oszt ki az összes kategóriában. Ha szeretnél részese lenni ennek az izgalmas megmérettetésnek, add le a szavazatod kedvenceidre. A szavazók között 20 db annamaria pap GWEN púderrózsaszín kozmetikai táskát sorsolnak ki.

(A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 pályázat névadó támogatója a Garmin, támogató partnere pedig a Rowenta.)

A szavazás menete

A szavazatodat 2021. május 10. – június 10. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/beautyawards-szavazas/

A Nők Lapja és a Marie Claire kiadója egyaránt a Central Médiacsoport.