Biztosítsd neki a mozgás örömét! (x)

Izom- vagy ízületi sérülés a gyerekeket is érheti. Ezért a 6-12 éves korosztály esetében is fontos, hogy megfelelő védőeszközökkel tegyük meg, amit csak lehet a balesetek megelőzése érdekében. Továbbá biztosítsuk, hogy a sérülésekből való lábadozás idején a gyerekek ne essenek ki teljesen a mozgásból. Ebben nyújtanak segítséget az új Actimove® Kids termékek.

Hajlékonyak, fürgék és valóságos örökmozgók. Ennek ellenére őket sem kímélik a sérülések. A húzódás, rándulás, csonttörés, ficam, zúzódás ismerősek a gyerekek körében is, függetlenül attól, hogy sportedzés vagy szabadidős játék közben szedték össze őket.

Szerencsére rájuk jellemző a gyors, gördülékeny rehabilitáció, azonban ennek során a szülő – gyógytornásszal és orvossal egyeztetve – sokat tehet azért, hogy minden jól alakuljon. A gyerekek testi fejlődése szempontjából fontos, hogy sérülésből való lábadozás idején ne essenek ki teljesen a mozgásból. Ez lélektanilag is előnyös a számukra, hiszen az óvatos visszatérés segíthet abban, hogy ne alakuljon ki bennük indokolatlan félelemérzet. Mindehhez persze elengedhetetlen az izmok, ízületek, szalagok megfelelő, magas szintű védelme!

Ebben számíthatnak a szülők a nálunk újdonságnak számító Actimove® márka Kids termékcsaládjára. A hiánypótló eszközök a 6-12 éves korosztálynak nyújtanak optimális rögzítést és támasztást prémium minőségben, megelőzéshez vagy rehabilitáció időszakában!

Tervezésükkor a biztonságos kivitelezés mellett kulcsfontosságú volt a kényelmi szempont is, hiszen a kisebbek gyakran vonakodnak hordani olyan védőeszközöket, amelyekben melegük van, vagy amelyek más szempontból diszkomfortérzettel járnak.

Az Actimove® Kids ízületrögzítők előnyei:

  • megfelelő mértékű megtámasztás és stabilitás
  • alkalmazható sportsérülések megelőzésére vagy sérülések után
  • neoprénmentes kivitel, így a gyerekeknek nem lesz melege a rögzítőben
  • légáteresztő, bőrbarát anyag az egyenletes hőérzetért és kompressziós hatásért (COOLMAX® Air1 technológiával készült)
  • ezáltal érvényesülő fájdalomcsillapító hatás
  • prémium szintű kényelem
  • kiváló moshatóság, színtartó képesség
  • hosszú távon is tartós kivitel
  • bal és jobb oldalon egyaránt használható
  • teljeskörűen elérhető termékcsalád (boka, térd, csukló, könyök)

A gyerekeket persze az győzi meg a leginkább, hogy ezeket az eszközöket könnyen, problémamentesen felhúzhatják és rögzíthetik, sőt, ruhájuk alatt is kényelmesen viselhetik. Nekik ez a fontos, a szülőnek pedig az, hogy úgy érezheti, professzionális védelmet nyújt a kicsinek. Akkor is, ha a gyerek csak egy kisebb kék-zöld foltból lábadozik éppen, de akkor is, ha nemrég távolították el róla a gipszet egy komoly sérülés után.

Így biztosíthatja neki a mozgás szabadságát és örömét, magas szintű védelem mellett!

BŐVEBBEN AZ ACTIMOVE® KIDS TERMÉKEKRŐL

Az Actimove termékek gyógyászati segédeszközök.
HMS/BSN/L/PRINT/210503/1
Lezárás dátuma: 2021.05.03.
A cikk megjelenését az Essity Hungary Kft. támogatta.