A Nők Lapja 2021/18. heti horoszkópja.

Kos

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben gyermek is van, több dologban nem értenek egyet a társával. Ám mindent meg tudnak beszélni, és megoldhatják a problémáikat. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvére lesz. A sors kárpótolni kívánja önt a korábban elszenvedett veszteségekért, sérelmekért. Többet tehet a családjáért: most vágjon ingatlanügyletbe.

Bika

A héten ön körül forog a világ. Nemcsak a saját érdekeit tudja jól képviselni, hanem másoknak is a segítségére lehet. A megélhetésben azonban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehéznek érzi az életét. Megeshet, hogy olyasmit kényszerítenek önre, amit nem tud elfogadni. A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang, szorosabbá válhat a kapcsolatuk.

Ikrek

Fontos a pozitív gondolkodás, mert ami megfordul a fejében, az meg is valósulhat. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt szorongani kezdhet. Pénzügyeinek alakulása miatt viszont minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. A felettesével most meg tudja beszélni azt, ami foglalkoztatja. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhet át, ha ön szülő, büszke lehet a gyermekére.

Rák

Kifogyhatatlan az ereje és az energiája, ennek hatására olyan dolgoknak is pont kerülhet a végére, amelyek már egy ideje húzódtak. A kapcsolatok soha nem voltak még annyira fontosak, mint ezen a héten. Olyasvalaki okozhat csalódást, akiről ezt nem gondolta volna. Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben bekövetkező változások miatt örömében fülig ér a szája. Egészségére jobban ügyeljen.

Oroszlán

Feszültté válhat a héten, aminek fő oka, hogy rengeteg mindenre kell figyelnie. Olyan esemény következhet be, amelyre hatást tud gyakorolni. Csak össze kell szednie magát és megpróbálni alkalmazkodni az új helyzethez. A környezetében egyesek megnehezíthetik az életét. Közöttük lehet élete párja, aki körömszakadtáig ragaszkodik az elképzeléseihez.

Szűz

A munkában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné. Lehet, hogy amibe korábban óriási energiákat fektetett, arról kiderül, tévedés volt. Talán ennek hatására nem látja kristálytisztán a jövőjét, vagy túlságosan nehéznek érezheti az életét. Viszont a szerelemben boldog és szenvedélyes pillanatokat élhetnek át. Ha van gyermeke, büszke lehet rá. Egy kapcsolat fontosabbá válhat.

Mérleg

A szerelmi kapcsolapokban olyan nehéz pillanatokat élhetnek át, hogy felmerülhet önökben a szakítás lehetősége is. Ha ön szülő, gyermeke makacssága miatt ön is feszültté válhat. Az is lehet, hogy békét köt egy olyan személlyel, akivel eddig fasírtban voltak. Az ismerősei között van valaki, akivel félszavakból is megértik egymást. A felettesénél most könnyebben elérheti, amit szeretne.

Skorpió

A szerelem érzése keríti hatalmába, ettől romantikus hangulatba kerülhet. Ha van gyermeke, varázslatos pillanatokat élhet át miatta. A házasságokban, régi együttélésekben a veszekedést édes kibékülés követheti. Jól meg tudja szervezni az életét, marad ereje és ideje arra, amit fontosnak tart. Jól kommunikál, most kellene előadnia azokat a terveket, amelyeket talán jó ideje dédelget.

Nyilas

Kollégái közül valakivel kiássa a csatabárdot. Egy másik munkatársával összhangban vannak, egymás gondolatait is kitalálják. Olyan hír juthat a fülébe, amely elgondolkodtathatja, és miatta másként tekint az életére. Eszébe juthat a múlt, valakinek a hiánya jobban fáj. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, váratlan összeg ütheti a markát.

Bak

Pénzügyek terén óvatosabbnak kellene lennie, mert megeshet, hogy a saját hibájából veszteség éri. Olyan esemény következhet be, amely miatt szorongani kezdhet. Ismeretségeinek hasznát veheti, előfordulhat, hogy valaki tolja az ön szekerét. A házasságokban, régi együttélésekben a társa többet tehet azért, hogy a kapcsolatuk jól működjön. Ha van gyermeke, most nem könnyű vele.

Vízöntő

Hajlamossá válhat a makacsságra, amivel nemcsak mások, hanem a saját életét is nehezebbé teheti. Próbáljon meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez és a környezetében élőkhöz, főleg a rokonságához. Pénzügyei pompásan alakulhatnak. Olyan esemény következhet be, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Ha ön szülő, gyermeke olyasmit mondhat, amitől eláll még a lélegzete is.

Halak

Félelmetes forgatókönyvek járnak a fejében, de nem válnak majd valóra. Csak az erejét pazarolja ezekre a gondolatokra, amelyek akár meg is betegíthetik. Ha még nem szerelmes, meglepetten tapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Kezdeményezzen bátran, nem fogják visszautasítani. Aggasztó hírek juthatnak a fülébe: valakivel sajnálatos dolog történt.