Covid idején – Hogy végre fellélegezhessünk! (x)

Már több mint egy éve nehezíti meg az életünket a Covid-19 pandémia. Dr. Baráth Gábor orvosként, édesapaként és nagypapaként is indíttatást érzett arra, hogy felvegye a járvánnyal a küzdelmet.

Elsődlegesen azért fogott bele a pH Control Oil kifejlesztésébe, hogy a családját biztonságban tudhassa. A pozitív visszajelzések hatására – már tüdőgyógyász orvos is használja az olajat –viszont mára már az a vágya, hogy az olaj mindenkihez eljuthasson, akinek szüksége van rá. Akár ingyen is.

Mikor ismerte fel, hogy a Covid-19 pandémia több egy egyszerű influenzajárványnál?
– Remélem, nem hangzik szerénytelenségnek, de már 2020 legelején, amikor elkezdtek csordogálni a hírek Kínából, egész pontosan Vuhanból, már akkor volt bennem egy olyan megérzés, hogy ez most komoly lesz. Nem vagyok aggodalmaskodó típus, de folyamatosan figyeltem a híreket, nyomon követtem az esetszámok alakulását. Azt kell mondanom, hogy hamarabb reagáltam, mint a kormányok vagy a WHO.

– De mit tud egy világjárvány ellen tenni egyetlen ember, még akkor is ha történetesen orvos
– Többet, mint gondolnánk! Sokkal nagyobb kárt okozhat, ha felkészületlenül ér minket egy vírustámadás, és nem tesszük meg a szükséges óvintézkedéseket. Hat gyerekem van, Diána lányomról akkor tudtuk meg, hogy várandós. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy miként tudnám megvédeni a családomat a közeledő járvánnyal szemben. A gyógyítás, az emberek életminőségének a javítása a hivatásom. Orvosi és fogorvosi diplomám is van, a napjaim nagyrészében sebészeti beavatkozásokat hajtok végre, nagyon sokat műtök. A mai napig megrendítően hat rám az a bizalom, ahogy a pácienseim egy műtét során, mély altatásban, teljesen átengedik nekem a kontrollt maguk felett. Ekkora hitet és bizalmat csak akkor tud megszolgálni az ember, ha tényleg mindig azon igyekszik, hogy a tudása legjavát adja. A gyógyítás tehát a hivatásom és a szabadidőmben is azon jár az agyam, hogy miként lehetne az emberek számára jobb életminőséget biztosítani. Folyamatosan képzem magam az emberi szervezet biokémiai működésével kapcsolatban, ami kapóra jött, amikor behatóbban elkezdtem foglalkozni a Covid-19 vírussal. A koronavírusok mindig is jelen voltak a környezetünkben, legfeljebb nem voltak ennyire fertőzőek. Az ember esetleg annyit érzékelt, hogy ősszel volt egy hasmenéses napja és kész. A Covid-19 abban különbözik a korábbi koronavírusoktól, hogy erősebben köt be az emberi sejtre. Képletesen szólva míg az eddigiek jobbára lepattantak a sejtek felszínéről, addig ez ottmarad. Ezt kellene valahogy megakadályozni, és ezzel talán csökkenteni lehetne a vírus fertőzőképességét. Világszerte folynak erre gyógyszerkísérletek, ám a Covid-19 annyi szervünkben jelenhet meg, hogy egy általános gyógyszer szinte elképzelhetetlen, annyi mellékhatással járna. Marad tehát a lokális, azaz a helyi kezelés.

 

KUPONKEDVEZMÉNY

A szezonális engedményen felül további 10% kedvezményt biztosítunk a honlapunkon minden megrendelés árából!

Megrendeléskor írja be a következő kuponkódot: NLHU10

A kuponkód 2021. május 31-ig használható fel.

www.phcontroloil.com

– Milyen út vezetett a pH Controll Oil megalkotásához?
– Anélkül, hogy mélyebben belemennék a kérdés tudományos taglalásába, a nemzetközi szakirodalmat olvasva felfigyeltem arra, hogy a Covid-19 vírus az emberi sejtekben megtalálható tripszin analóg enzimet, a TMPRSS2 enzimet használja, hogy egyáltalán működni tudjon. Miután a vírus bekötött a sejtek ACE2 receptorához, ez a TMPRSS2 enzim az, ami megbontja fehérjeburkát és így szabadul ki a vírus örökítőanya, azaz az RNS-e, ami az emberi sejtbe bejutva legyártja magát. Ha ezt a folyamatot valahol gátolni tudnánk, akkor meg lehetne állítani a vírus elszaporodását, a fertőzés tovább terjedését. A kérdés, amit minden kutató feltesz ma világszerte, hogy hol és miként lehetne ebbe a folyamatba beavatkozni. Biokémiai tanulmányaimból tudtam, hogy TMPRSS2 enzim enyhén lúgos közegben, 8-as pH értéknél fejti ki legjobban a fehérjebontó hatását, 5,5-ös pH-nál a hatékonysága azonban már csak 10%. A Covid-19 a legsúlyosabb szövődményeket a tüdőben okozza. A tüdősejtek kenését, nedvesítését szolgáló nyák átlagos pH értéke 6,5 -7-es. Adódott a gondolat, hogy ha a tüdőnyák értékét sikerülne 5,5-re lecsökkenteni, akkor talán gátolni lehetne a TMPRSS2 enzim fehérjebontó hatásának kifejtését, így megakadályozhatnánk, hogy a vírus bejusson a sejtbe.

A kérdés ezután az volt, hogy miként lehet a tüdőnyák pH-ját a kívánt értékre csökkenteni. Beszereztem a kereskedelemeben kapható összes aromaterápiás olajat, és egy kémikus kollégámmal kísérletezésbe kezdtünk. Hosszas tesztelés után sikerült megtalálnunk azt az olajkeveréket, amelyik valóban leviszi a tüdőnyák pH értékét a kívánt szintre. (Olajkeverékünk olyan aldehideket tartalmaz, amelyek a tüdőben gyenge savvá alakulnak, és így csökkentik a tüdőnyák pH értékét.) Azt tapasztaltuk, hogy ennek az olajkeveréknek a tüdőbe juttatása a legoptimálisabban aromadiffúzor készülék segítségével oldható meg. Az olaj megtapad a porlasztott vízszemcsék felszínén és bejut a tüdőbe, ugyanazon az úton ahogy a vírus. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legalább egy órán keresztül kell párásítani az olajjal, hogy meginduljon a pH érték lefelé. A koronavírus éjszaka, nyugalmi állapotban szaporodik a tüdőben. Hasznos lehet hát éjszakára, alvás közben párásítani az olajjal, már csak azért is, mert kellemes, citrusos illata elősegíti az igazán nyugtató és pihentető alvást.

– Mikor és hogyan érdemes használni a pH Control Oil olajat?
– Olyankor javasolnám, amikor megfázásos, köhögéses, orrfolyásos tünetek jelentkeznek. A vírus számára az elsődleges behatolási kapu az száj és az orr nyálkahártyája. Azt lenne fontos megakadályozni, hogy a vírus innen a tüdőbe jusson és ott elszaporodjon. A szervezetnek 7-10 napra van szüksége egy vírustámadás legyűréséhez, ezt tanácsos megtámogatni a pH Control Oil alkalmazásával. Ilyenkor nem csak éjszaka, de nappal is érdemes lehet párologtatni. Természetesen alkalom- vagy kúraszerűen, megelőzésként is használható, azonban fontos leszögezni, hogy a pH Control Oil nem gyógyszer, nem helyettesíti a Covid-terápiákat, hanem segítheti, kiegészítheti azokat a vírus legyőzésében, illetve támogatja az immunrendszert.

Galéria | 7 kép

Covid idején – Hogy végre fellélegezhessünk! (x)

Covid idején – Hogy végre fellélegezhessünk! (x)

Fotó megosztása:

– Milyen alapanyagokból készül a pH Control Oil?
– Ugyanazokkal a gyógynövényekkel dolgozunk, mint déd- és ükanyáink a népi gyógyászatban. Kizárólag a leggondosabban megválogatott, 100%-ban természetes alapanyagokból készülő, és a legnagyobb tisztaságú illóolajokat alkalmazunk. Mint minden forgalomban kapható aromaterápiás olaj, úgy a pH Control Oil is rendelkezik az összes szükséges Európai Uniós engedéllyel, 17 oldalas biztonsági adatlappal, részletes használati utasítással.

– Milyen tapasztalatai vannak a pH Control Oil hatékonyságával kapcsolatban?
– A lányom héthónapos terhes volt, amikor kimutatták nála a Covid fertőzést. Ő az elsők között próbálta ki az olajkeverékünket, és egészen biztos benne, hogy ennek köszönheti, hogy könnyen átvészelte ezt az időszakot. A magam és családom többi tagja kapcsán azt tudom elmondani, hogy amikor Covidra utaló tünetek jelentkeztek, azonnal elkezdtük alkalmazni a pH Control olajat, és a tünetek rövid időn belül elmúltak. Nagyon sok igazolt Covid fertőzött használta az olajat és eddig kizárólag pozitív tapasztalatokról számoltak be.

– Mit szeretne elérni a pH Control Oil olajjal?
– Azt szeretném, ha a pH Control Oil mindenkihez eljuthatna, akinek csak szüksége van rá. Szívesen felajánlom a kórházak Covid-osztályainak vagy más, veszélyeztetett részlegeinek, hogy teljesen ingyen a rendelkezésükre bocsájtok az olajból annyit, amennyire csak szükségük van. Keverékünket használja már olyan tüdőgyógyász kolléga is, aki kezdetben szkeptikusan viszonyult egyáltalán az inhaláció kérdéséhez. Nemzetközi szinten is érdeklődnek a pH Control Oil iránt, Görögországból már le is szerződött velünk egy nagykereskedő a kizárólagos forgalmazásra, és tárgyalásban vagyunk egy másik nagykereskedővel, aki az Egyesült Államokban intézné a készítmény engedélyeztetését és forgalmazását. A Covid-vírus folyamatosan mutálódik, úgy tűnik, hogy 4-5 évig még biztos velünk marad, a pH Control Oil pedig segíthet ezalatt.

Bővebb információ és megrendelés: www.phcontroloil.com

KUPONKEDVEZMÉNY

A szezonális engedményen felül további 10% kedvezményt biztosítunk a honlapunkon minden megrendelés árából!

Megrendeléskor írja be a következő kuponkódot: NLHU10

A kuponkód 2021. május 31-ig használható fel.

www.phcontroloil.com