Lépj egyensúlyba a természettel – A Lasocki tavaszi-nyári kollekciója már elérhető a CCC-ben (x)

A tavasz beköszöntével egyre inkább közelebb érezhetjük magunkat az ébredő természethez. A CCC-ben elérhető Lasocki márka idén arra biztat, hogy tölts minél több időt a családoddal, legyetek sokat a szabadban és élvezzétek az együtt töltött napokat! Az új kollekció cipői hű társaid lesznek a kalandozások során!

Bátran állíthatjuk, hogy az új kollekció modelljei hamar a szívedbe lopják magukat, hiszen minden cipő az időtlen stílus és a klasszikus elegancia jegyében született. Meleg árnyalatok és praktikus formavilág jellemzi. Változatos termékek között böngészhetsz, kortól függetlenül, anélkül, hogy lemondanál egyéni stílusodról.

A női kollekcióban könnyedén megtalálod a megfelelő darabokat az üzleti megbeszélésekre és a könnyed tavaszi sétákhoz egyarán. A homok, a krém és a karamell árnyalataival gyakran találkozhatsz. A balerina cipők, a papucsok, mokaszinok és magassarkú cipők különböző változatai várják, hogy rálelj az igazira. Egy elefántcsont színű különleges mokaszin segítségével pillanatok alatt teheted különlegessé a hétköznapi szettjeidet is.

Galéria | 3 kép

Egy nő gardróbjából nem hiányozhatnak az évad legstílusosabb táskái sem. A Lasocki idén többek között steppelt mintákkal és csodaszép díszekkel teszi egyedivé a táskákat. A natúr árnyalatok több lehetőséget biztosítanak neked a kedvenc szettjeid kombinálásához.

A minimalista férfi vonal megfelel a mindennapi és az elegáns megjelenés követelményeinek is. A kollekcióban az elegáns cipők mellett a sneakerek is helyet kaptak. Világos árnyalataikkal könnyedén adják át a finom, nyári életérzést.

A Lasocki tavaszi-nyári gyűjteményében a gyerekeknek készült modelleknél a kényelem dominál. A márka a kiváló anyagok segítségével biztosítja az egész napon át tartó komfortérzetet. A gyerekek többek között divatos vintage stílusú sportcipők és szandálok óriási kínálatából választhatnak kedvencet!

A Lasocki márka legfőbb jellemzője, hogy a legjobb minőségű bőrt használja fel a termékei elkészítéséhez! Szerezz be te is egy cipőt az új kollekcióból, és élvezd a divat és a kényelem egyedi kombinációját!

Az új kollekció elbűvölő modelljei már elérhetők a CCC üzletekben és a CCC.eu/hu oldalon!