A tökéletes melltartó titka

Elsősorban kényelmes, sokoldalú, pontosan illeszkedik a testalkathoz és magabiztosságot ad.

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————

Kétségtelenül a melltartó az egyik kulcs ruhadarabja a női ruhatárnak, külön fiókot szánunk neki a szekrényben. Mindenki másra esküszik: van, akinek csak a merevítős jöhet szóba, van, aki inkább sportosra szavaz és van olyan nő is, aki csak csipkéset választ. Egy dologban azonban mindnyájan egyet értünk: a tökéletes melltartó megtalálása felér egy újjászületéssel – ebben segít neked a Triumph #VáltozzBátran kampánya. Különösen fontos most ez az üzenet, hiszen az elmúlt egy év bebizonyította, mennyire sérülékeny az életünk, és hogyan változhat meg egyik pillanatról a másikra. Ebben a változó világban még nagyobb szükségünk olyan emberekre, mondatokra, tárgyakra, melyek biztonságot jelentenek. Fontos, hogy ne féljünk a sorsfordító eseményektől, változásoktól – ez lehet testi-, vagy lelki is – és ugyanolyan magabiztosan álljunk helyt a mindennapokban, mint annak idején. Ehhez pedig elengedhetetlen a nőiességünk fő szimbóluma, a melltartó is, ami minden esetben hozzánk, a testünkhöz, az életünk alakulásához alkalmazkodik.

A melltartó nagyon régi viseletnek számít, már az ókori Görögországban is hordtak a nők gyapjúból vagy lenvászonból készült ruhadarabokat, amelyek a mell megtartására szolgáltak. Akkor még körbetekerték a melleken az anyagot, majd hátul megkötötték magukon. Történeti leletek szerint már az 1400-as években is jelen volt a melltartó, a mostani divatos hosszított melltartóra hasonlítottak leginkább, a kosár részét két vászondarabból varrták össze, az alsó rész pedig a bordákat takarta. Oldalán kapcsok helyezkedtek el, amelyeket szalagokkal lehetett összefűzni, egyes darabokat hímzés és csipke díszített. A 16. században inkább a fűző dominált, majd a 19. században a ruhatetvezők bátor kísérletezésbe kezdtek és megpróbálták kettéválasztani az egyébként rendkívül kényelmetlen viseletet. Az egyik a melleket takarta, míg a másik rész a felsőtest alsó részérének elfedésére szolgált.

130 év tapasztalat

Mit szólnál, ha segítenénk a legideálisabb melltartó megtalálásában?  A Triumph nem véletlenül nők millióinak kedvence! Ez a fehérnemű márka sokszor bizonyított, hiszen több mint 130 éve készít olyan melltartókat, amelyekben magabiztosnak érezheted magad, függetlenül attól, hogy az élet milyen kihívásokat, nehézségeket gördít eléd.

Mi a méreted?

A tökéletes szám kiderítéséhez szükséged lesz a mellbőség és a mell alatti körméretre. A mell alatti rész a szám méretezésre. Ha nem pont 70-es vagy 80-as számot kapsz, mindig a közelebb eső 10-es szám felé kell kerekítened. A kosárméreted a mellbőség és a mell alatt mért körméret különbsége lesz. Ha a két számot kivonod egymásból, meg is van, milyen méretű kosarat kell keresned, és ezután csak ezeket kell leemelned a polcról vásárlás előtt. Természetesen az a legjobb, ha mindig fel is próbálod őket, hogy biztosan jók legyenek, és ne otthon derüljön ki, hogy azzal a lendülettel viheted is vissza az üzletbe.

Ha még mindig kétségek gyötörnek, mert mindegyik melltartód nyom, szorít vagy esetleg túl nagy, segítünk a keresésben, hogy téged se feszélyezzen a minden napokban az, hogy mit viselsz a pólód, blúzod alatt.

A tökéletes melltartó megtalálásához ezeket a kérdéseket kell feltenned magadnak:

  • Sehol sem lógnak ki a melleim a kosárból? Akkor jó egy melltartó, ha felül, oldalt és alul is szépen illeszkedik a testedhez és sehol sem kandikálnak ki aprócska részek.
  • A pántok jól tartanak, sehol sem állnak el a vállaimtól és nem is vágnak bele a bőrömbe? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor muszáj lesz tovább keresgélned, mert ebben a melltartóban csak rosszul érzed magad és alig várod majd a pillanatot, hogy megszabadulj tőle.
  • A melltartó hátsó pántja egyenesen áll a hátamon? Ha feljebb csúszik a pánt, akkor valószínűleg kicsi a melltartót és egyel nagyobb méretet kell választanod.
  • Ráncolódik a kosár rész, amikor felveszem? A túl kicsi melltartó bizony fodrosodik, ha pedig túl nagy, akkor eláll a melleken a kosár.
Galéria | 7 kép

A tökéletes melltartó titka

A tökéletes melltartó titka

Fotó megosztása:

Mintha nem is lenne rajtad

 A Fit Smart melltartóval nem foghatsz mellé, alkalmazkodóképessége igazi kényelmet biztosít, és azt az érzetet kelti, mintha nem is viselnél melltartót, ráadásul öt intelligens méretben kapható, és a hagyományos melltartóméreteket változatosan öleli fel. Ez különösen jól jön a dolgos hétköznapokon vagy egy fontos megbeszélés közben. Nem kell arra figyelned, mi van rajtad és száz százalékig koncentrálhatsz az adott feladatra, célra. A Fit Smart fejlesztése során kimondottan figyeltek arra, hogy fizikailag átalakuljon és alkalmazkodjon a nők egyedi testvonalaihoz és a havi változásaihoz. Tehát a legnehezebb napokon is támogat, biztonságot ad, és anélkül formál, hogy bármit is alakítanod kelljen rajta. Speciális szövetének, rejtett tartórendszerének és a 4D mérnöki munkának köszönhetően tökéletes támaszt és emelést biztosít, függetlenül a mellméretedtől – vagyis tökéletesen alkalmazkodik hozzád, az életedhez. Neked is pont egy ilyen sokoldalú, innovatív fejlesztésre van szükséged, főleg ebben a bizonytalan, változékony helyzetben. Legalább a melltartód miatt ne kelljen idegeskedned. A Triumph-nak köszönhetően nem is fogsz, mivel minden igényeidet kitűnően kielégíti.